sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sunrise ♥



Mistä mun syysloma on tehty? Ratsastuksesta ja talleilusta, kuvailusta, syömisestä, hyvästä seurasta, leffoista, vikellyksestä... Niinpä, nauttikaahan näistä kuvista.












 Ratsastuksesta kerron nyt jotain tässä. Oon ridannu nyt kahtena päivänä, molempina Kiwalla(+ keskiviikkona olin maastoilemassa Veeran kanssa Donilla). Kiwa meni tiistaina ihan ok. Ratsastin paljon ympyröitä jne, en siis mitään kovin ihmeellistä. Ravi ja käynti molempiin suuntiin ok, laukassa selvästi parempi oikealle kuin vasemmalle. Keskiviikkona otin itseäni "niskasta kiinni" ja vaadin Kiwalta hieman enemmän. Tehtiin alussa etuosakäännöksiä ja väistöjä molempiin suuntiin, jotta saisin Kiwan kuuntelemaan paremmin pohjetta. Ravissa yritin ratsastaa Kiwaa ryhdikkäämmäksi kuin mitä yleensä. Tämä onnistui oikeaan ihan jees ja sain kaivettua vähä tammalta vähän liikettäkin esiin. Painetta tosin oli vielä liika vasemmassa ohjassa, mikä kostautui sitten vasempaan, kun en saanut Kiwaa irrottamaan ohjasta ollenkaan... No laukat oli aika samanlaista kuin tiistainakin ja Eevakin kävi vielä Kiwan selässä. Vielä on parannettavaa paljon, mutta taas jotenkin heräsin tekemään siellä selässä jotakin. Torstaina käytiin vielä katsastamassa varsan ja Kiwan kanssa Takkulan maneesi. Ei menty ollenkaan ratsastamaan vaan oltiin ns tutkimusretkellä suureen maailmaan. Hepat sai juosta hetken vapaana pikkumaneesissa ja sitten taluteltiin vähän isossamaneesissa ja ympäri tallialuetta. Oli mukava retki ja varsakin sain vähän tuntumaa traileri ajeluun :).
Tänään ja eilen oli taas vikellystä. Eilisestä pientä videokoostetta(Veeran tekemä). Tänään tehtiin aika samoja juttuja kuin eilenki: erilaisia selkäänhyppyjä ja alastuloja. Ja oon ylpee itestäni ku voitin itseni tekemällä takaperin kuperkeikan hepan selästä.



Nyt ois sit senkin aika, että pitäisi keksiä aihe videopostaukselle. Videopostaus oli siis ehdottomasti eniten äänestetty erikoispostausvaihtoehto ja yritän toteuttaa sen ensi viikolla. Ajattelin yhditää sen johonkin muuhun ideaan niin saataisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Toki ideoitakin saa kommetti-boxiin heittää.
+ Anonyytmit käykää linkkaamassa vasemmassa yläkulmassa olevaa kyselyä.

1 kommentti:

  1. toi eka kuva metust on ehkä täydellisin ikinä oikeesti <3 se on upea!

    VastaaPoista