sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Paljon asiaa

Viime postauksen jälkeen onkin ollut paljon tapahtumaa. Viime viikolla olin ratsastamassa Metun ja Kiwan. Molemmilla oli aika reippaalla tuulella kun oli aika tuulistakin. Muuten meni ihan hyvin ja tehtiin ihan perustehtäviä. Kuvat on otettu parisen viikkoa sitten, kun oltiin Emman kanssa ratsastamassa ennen Apassionataa.


Torstai ja perjantai kuluivat Vanhojen tanssien merkeissä. Itse en ehkä ole se prinsessa, mutta ihan kiva kokemushan tuo oli. Varsinkin lukiomme oma tanssi oli ihan huippu :)!

(c) Otto Kärkkäinen


 Tässä vielä hieman videomateriaalia eilisistä Ruby-treeneistä. Tehtiin jalanheittoja, myllyä ja ohjelmia. Etuperin jalanheitot oli ihan ok. Tehtiin näitä oikeaan kierrrokseen joten käännyttiin ulkokautta takaperin. Aluksi kääntyminen oli vaikeaa, koska en saanut vaihdettua käsiä. Toisella yrityksellä kuitenkin onnistui. Jokaisessa jalannostossa tuli huomioida, että selkä on suorana. Sitten tehtiin muutama takaperin jalanheitto. Mulla on vielä vähän vaikeuksia saada hevosen laukan rytmistä kiinni takaperin istuessa joten suurin osa jalanheitoista tuli laukkaan nähden myöhässä. Tuli sielä kuitenkin ainenkin yksi mielestäni onnistunut. Toiseen kierrokseen tehtiin vapaaohjelmia ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan sekä ravissa että laukassa. Ravissa onnistui hyvinkin ja sain koko ohjelman tehtyä putkeen. Muutama siirtymä olisi voinut olla hieman sujuvampi. Treenit venyivät hieman pitkiksi joten laukassa en ehtinyt tekemään ohjelmaa huolella, koska kyyti oli jo odottamassa. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, koska uskalsin ensimmäistä kertaa tulla kuperkeikalla alas laukassa!

Tänään tehtiin vähän erilainen alkuverkka kuin yleensä. Meillä oli ikään kuin pieniä kilpailuja siitä kuka pysyy esimerkiksi käsinseisonnassa tai reisipenkissä pisimpään. Pukillakin tehtiin jalanheittoja ja myllyjä pukilla. Niissä ei ollut mitään ihmeellistä. Lisäksi suunniteltiin hieman uudestaan joukkueohjelmaa, koska yksi joukkuelaisemme joutui lopettamaan. Ensi viikolla meillä on itsenäiset Ruby-treenit ja sunnuntaina suunnitellaan entisen Ag-vikeltäjä Millan avustuksella koreografiaa ohjelmaan :)

Laitoin tonne sivuun erikoispostausäänestyksen. KÄY ÄÄNESTÄMÄSSÄ!

2 kommenttia:

  1. Mulla ei näy mitään videota ;o siis ollenkaan mitään linkkiä tms.

    VastaaPoista
  2. Joo se ei tainnu mennä mut en oo viel ehtiny lauttaa sitä uudelleen.

    VastaaPoista