tiistai 12. marraskuuta 2013

Ratsastusta ja sen kuvaamista

Tää Sian Elastic Heart on kyllä ehkä mun uus lempi biisi!

Juuh elikkäs viime torstaina olin ratsastamassa Kiwan. Tamma-mamma meni ihan hyvin alku tunnista, mutta loppua kohden kuumeni aika paljon. Alussa ravi ja käynti tuntuivat tosi hyviltä. Kiwa meni tosi tasaisesti eikä hötkyillyt mihinkään suuntaan ja vaikka mentiin ihan etenevää ravia niin pystyin istumaan kun Kiwa käytti selkäänsäkin. Pikku hiljaa Kiwa kuitenkin kuumeni ja alkoi vähän sähläämään, ja lopputunti olikin vähän sähläämistä joka askellajissa. Otin jonkun verran laukkaa, jonka jälkeen ratsastin ravissa kiwaa eteen alas. Menin noin tunnin ja vartin.


Lauantaina kävin kuvaamassa kaverini Eerikan ratsastusta. Eerika sai viikko sitten itselleen ylläpitohevosen, Kidin, joka muutti ihan parin kilometrin päähän meiltä kotoa. Eerikan ja Kidin touhuiluja voit käydä seuraamassa TÄÄLLÄ.












2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kaunis hevonen! :) Lisää kuvailua vain tulemaan, näitä kyllä jaksaa lukea. Vikellyspostauksia dotellessa jos semmosia on tulossa :) Miten saat muuten nuo youtubet musiikit tuolla lailla tonne? että näkyy vain tuo 'alakaistale' missä on play nappula yms. jos siis haluat kertoa.
    Jään seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaikka kuvissa on tosiaan kaverini Eerika ja Kidi :). Vikellyksestäkin tulee juttua aina kun saadaan jotain materiaalia ja välillä ilmankin. Itse teen youtube palkit näin (tosin itselleni ei ole koskaan tullut tota alempaa pätkää youtuben html koodista) : Jos et saa tehtyä niin voit toivoa ja voin tehdä oman postauksen aiheesta ;). Hienoa että sain uuden ihanan lukijan!

      Poista