lauantai 28. helmikuuta 2015

Talvisia kuvia

Meille ei kuulu oikeastaan mitään kummempia. Kiwa on nyt ollut melkein kaksi viikkoa lomilla. Ollaan oltu Emman kanssa tallilla talonvahteina. Kaikki aika on mennyt töitä tehdessä ja muuten hevosia hoitaessa. Kävin tuossa viime viikolla ostamassa Kiwalle kylmäyssuojat, kumpparit ja yhden satulahuovan. Kumpparit lähinnä sen takia, että hieroja suositteli niitä vaihteluksi gramaaneihin. Kylmäyssuojia en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta toivottavasti ne helpottavat meidän arkea. Tuossa parissa viikossa pestiin Emman kanssa kaikki hevoset ja muutenki siivottiin tallia kevättä kohti.

Vikellysrintamalla näyttää edes vähän valoisammalta. Ja painotan sanaa vähän. Aloin nyt käymään taas vikellysryhmässä Devillä. Ryhmä koostuu lähinnä aloittelijoista, joten se ei vastaa ihan sitä mitä haluaisin. No Devillä pääsen joka tapauksessa treenaamaan. Maksoin jo vikellysksen B-luvatkin joten toivon, että pääsisin tällä kaudella edes kerran starttaamaan A-laukkaa. Toivossa on hyvä elää...

Tähän loppuun vielä muutama talvinen kuva Mendozasta, joita napsin viime viikolla.





2 kommenttia:

  1. Luin vanhoi päivityksiä ku googlesta löyty tää blogi.. Onko pennalan koulun vieres oleva talli yksityine?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos monista ihanista kommenteista :)! Ja joo tuo pennalan koulun vieressä oleva talli on yksityinen. Itse en sielä ole koskaan käynyt mutta kaverillani oli hevonen siellä. Vaikuttaa kyllä tosi mukavalta paikalta :)

      Poista