keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Eilinen tallipäivä

Moikka! Menin siis eilen tiistaina tallille jo suoraan koulusta. Olin luvannut Eevalle että tuun taluttamaan yhteen alkeis-talutusryhmään. Oli hauska päästä taas opettamaan vasta ratsastuksensa aloittavaa oppilasta :). Meijän tunti alko pokkeuksellisesti jo klo18 ni meinas tulla vähän kiire laittaa hevoset.
Meil piti olla estetunti, mut meinattiin et ehkä Erkillä ja Kamulla on parempi jättää noi hypyt vähän vähemmälle ku Kamukin oli ollut hyppärillä jo maanantaina. Itse menin siis Kiwalla, koska Onni taas ep. Tunti ei mielestäni mennyt kovin hyvin. En saanut Kiwaa menemään ravissa oikeen mitenkään päin, tai jos sain se juoksi hullua vauhtia ympäri kenttää kuin joku Idän Pikajuna...
Laukassa ja käynnissä ihan ok, väistöt meni ihan hyvin. Koska meillä ois pitäny olla se estetunti niin hyppäsin Kiwalla "loppukevennykseksi" pari estettä. Tyttö vähän taas innostu :D, vaikkei este ollut alussa ku joku pikku ristikko ja lopuks 65cm okseri.
Kengittäjä Miiakin oli tallilla joten osa hevosista sai uudet popot jalkaansa, loput laitetaan täs parin päivän sisällä. Onni on nyt sitten idiootti kengässä jotta kuluttaisi itse kaviotaan hieman lyhyemmäksi edestä.

Huomenna ei sitten olekaan vikellystä, joten ennen ens tiistaita ei tule päivityksiä.

Ja nyt on pakko vielä lopuksi sanoa että tänään kun vihelsin Onnia laitumeltä, se tuli :), mitä se ei oo siis koskaan ennen tehny. Useimmiten se vaan juoksee karkuun ku yritän hakea sitä tarhasta.

1 kommentti:

  1. Gehgeh löysimpäs :D Juu alan lukemaa ja laitteles kuvia myös ;) !

    VastaaPoista