torstai 22. syyskuuta 2011

Tiistai ja keskiviikko

Tiistai:
Ennen tunteja harjailin Onnin ku oli tallilla jo ennen kahta ku ei ollu opoo koulussa.





Idiootti kenkä :D

Ratsastelemaan siis! Menin TAAS Kiwalla, en oo oikeesti menny sil tuhantee vuotee näin montaa kertaa peräkkäin. Mut siis se meni tosi hyvin, oli kivan tuntunen ja meni mukavasti pyöreenä eikä kaahannu(gramaanit saatto taas auttaa asiaa :D). Tehtiin tunnila tempon vaihtelu tehtäviä ympyrällä, osaks pelkästää sikski ku kenttä on niin kuranen muualta paitsi keskeltä. Ratsastuksesta nyt en saanu kuvia...

Keskiviikko:
Ennen tunteja kävin ratsastamassa Kamun, oli jo parempi kun viimeks. Tehtiin käynnissä etuosakäännöksiä ja ympyrätyöskentelyä. Meni hetkittäin ravissakin pyöreenä vaikka aluks pitikin taas palauttaa mieliin mikä on sisäpohje ja mitä se tarkottaa. Laukassa ei kaatunut niin pahasti keskelle ku aikasemmin, mentiin jopa koko uraa :).

<--yritys hyvä 10 :D

Illalla olikin sitten ohjelmassa vikellystä, sateessa... Mentiin alaleitumelle koska kenttä on niin mutainen. Tehtiin tasapainoharjotuksia pareittain ja kür:iä niin että vaihettinn osia. Oli siinä taas naurussa pidättelemistä ku kukaan ei tienny mitä tehä. Onneks äiti haki tallilta koska olin ihan märkä ja siel oli jo tosi pimeetä, ei ois ollu kiva lähtee pimeeseen ja sateeseen ajaa mopol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti