perjantai 28. lokakuuta 2011

♥Syysloma♥

Sunnuntai:
Menin tallille vasta illalla joskus kuuden aikaa. Menin sit heti tallii, siivosin karsinat ja iltaruokin hepat. Eipä siin sit muuta ku ylös kattoo telkkaa ja nukkumaan.

Maanantai:
Heräsin jo joskus puol 7. Söin siin aluks aamupalaa ja lähin talliin. Ruokin hepat ja alotin tekee karsinota siinä ku oottelin Emmaa jonka piti tulla joskus 9:n aikaan. No Emma tuli siihen ja ootteli ku tein karsinat loppuun, ku oottettiin et Ipe palaa kaupungista hakemasta meille maaleja et voidaan maalata kioski sisältä. Ennen maalailuja juoksutettii Onni ku se ei ollu menos illalla tunneille. Käynnissä ja ravissa toimi hyvin, mut laukassa meni aika kovaa.




 No sit oli  maalailujen vuoro. Ihan kivahan siitä tuli ku se piti valkoseks maalata. Tosin se oli sellai kuultomaali ettei sitä kyl ihan hirveesti huomaa. Emmal oli sit joskus 6:n aikaa siin tunti. Meni Erkillä, ylläri pylläri. Yritin ottaa kuvii mut ei oikeen onnistunu ku oli jo niin pimeetä ettei tullui tarkkoja. No joo siin se päivä taas meniki.




Tiistai:
Nyt sain nukkuu vähä pidempää :). Olin vasta jtn 20 yli 8 tallissa. Siinä taas ruokin hepat ja tein tallit. Pääsin ratsastelee Onnin ku ei ollu taaskaa menos ku yhelle alkeis tunnille. Oli tosi kivan tuntunen. Tein taivutuksia, pysähdyksiä, väistöjä ja lisäyksiä. En saanu kuvia ku tallil ei ollu ketää siihen aikaa päivästä. Kävin ridauksenjälkee ylhääl syömässä. Sit alkoki jo tunnit. Lähetiin Tiian ja Emilian kans kuvailee alas heppoja jne.














 Mun tunti alko puol 7. Mun piti mennä Metukalla mut halusin vaihtaa Erkkiin ku en oo menny sil piiiiiiitkään aikaan. Meni ihan ok siihen nähden. Tehtii väistöjä jne. Siirtymät oli kyl vähä vaikeita, ku niist ei meinaa Erkin kaa saada mitenkää puhtaita. Mut väistöt suju ihan hyvin :). Siinä ruokin sit viel loput hepat ja lähin ylös. Eeva oli hakenu pizzaa, nam! Masu täynnä ja nukkumaan.



Keskiviikko:
Ah, taas sain nukkuu pitkää. Ei tarvinu lähtee ollenkaa tallii ku Eeva oli sopinu Sannin ja Jenitan kaa et ne tekee tallit, ettei mun tarvii ku sil itellääki oli vapaa pv. Siinä sit päivän mittaa oltii kaupungilla, vietii autoja korjaamolle jne. Sain korviksetki. Oli hauskaa ;).



 Tultii Marikan kyyis takas tallille ku ei ollu autoo, ku oli siel korjaamolla. Ku tultii ni kello oli jtn kolme, en jaksanu lähtee tallii joten jäin ylös. Meijän pitit aluks lähtee maastoilemaa Eevan kaa mut ei jaksettukkaa ku  ei ollu oikee hevosia, ku kaikilta puuttuu kenkiä. Jossain vaihees kävin Eevan kaa alhaalla kattoo mis kunnos kioski on ku nyt se on maalattu myös ulkopuolelta. Se on ihan sika hieno, näyttää ihan tallin pienoismallilta. Ei ollu vikellystä ku Liia oli kipeenä. Ylhääl katottii telkkaa ja tietysti syötii iltapalaa, mitäs muutakaa :D.

Torstai:


Tällässet sit saadaa
Jouduin herää aikasii, jo 6:delta. Siivosin karsinat ja ruokin. Jossain vaihees tallille tuli kengittäjä. Laitto Kiwan, Metun ja Kamun kuntoo. Jouduin lähtee jo puol 12 ku Katja haki mut Eevalta inventaarioon. Inventaarioilla on tarkotus kerätä rahaa meijän uusiin hienoihin kahvoihin :). Sen jälkee käytii viel Eerikan kaa syömässä Triossa ja ostin itelleni farkut.


Että tälläsiä eväitä






Pitää kyl kaventaa vähä lahkeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti