lauantai 1. lokakuuta 2011

Viikon postaus

Tiistai:
Menin tallille jo suht aikasii. Aikaa meniki sit siihen ku putsailin karsinoita, enkä sit muuta oikee ennen tuntii ehtiny tehäkkää.
No tunnilla menin taas Kiwalla. Oli Marikan tunti ja meni ihan ok, Kiwa tuntu ihan hyvältä. Menin gramaaneilla. Tehtiin takaosakäännöksiä jne. Kiwa kuunteli hyvin. Tunnin jälkee siivoilin vielä tallia karsinoiden putsauksen jäljiltä.

Keskiviikko:
Menin Marikan kyydissä tallille joskus kolmen pintaan. Auttelin siinä alkeisryhmäläisiä ja hoidin Onnin kun se oli muutenki menossa siihen tunnille. Siivoilin siin sit taas tallia, ja no entehny oikee mitää.
Vikellettiin taas alalaitumella kun kenttä vieläkin niin kurainen. Treenien aiheena oli selkäänhypyt ja niitä tehtiinki sit paljon. Ei ollu kyllä hirveen onnekas päivä ku multa hävis nenäkoru ku se jäi patjaan kiinni ja Eve tumpsahti silleen alas että lähti ilmat... Kuvaajakin oli mut en oo ainaskaa vielä saanu kuvia Veeralta, joten niitä ei anaskaan tähän postaukseen tule. Lähettiin siitä sitten aika pian Eerikan kanssa ku menin niitten kyydillä.

Perjantai:
Jee, vapaapäivä! Joten talille siis. Olin Emmalla yötä joten mentiin niiltä tallille jo 7.00 kun ei oltais myöhemmin saatu kyytejä. Perjantaisin ei oo tunteja joten saatiin olla koko päivä kahestaan tallilla. Putsattiin heti aamusta karsinat ni jäi sit loppupäivä aikaa tehä kaikkee hauskaa. Otettiin paljon kuvia, pestiin Erkki, Onni ja Kunkku ja otettiin esim. aurinkoa laiturilla. Olihan se pakko päästä nauttimaan syksyn viimeisistä lämpöisistä ja aurinkoisista säistä, lämpöä olikin sen 20 astetta :). Illalla oltais vielä voitu mennä ratsastamaan mutta aikaa oli silloin enää aika vähän ja oltiin jo aika väsyneitä ni ei sit menty.



Kunkun uus lookki :)

2 kommenttia:

  1. Olllaa suhteellisen ihanii ja hei mikskä sä sanoit kunkkuu ku en voi nyt just muistaa? :D:D

    VastaaPoista
  2. Tottakai me ollaan :DD. Se on toi meijän handsom man ;D

    VastaaPoista