maanantai 24. syyskuuta 2012

Some day I can touch the sky...

...or make a handstand on horseback.
Perjantaina tuli niin hyvät fiilikset ratsastuksesta, että oon vieläki ihan fiiliksissä. Harmittaa, ettei tullu yhtään kuvia, koska Metu oli niin hienon näköinen kun sain sen viimein kulkemaan niska korkealla ja takajalat polkivat alla. Laukkaa ei voitu kyllä ottaa, koska Metulta puuttui sekä etu, että takajalasta vasemmalta puolelta kengät. Olin niin tyytyväinen, että halusin lopettaa hyviin fiiliksiin enkä mennyt siis hirveän kauaa ehkä noin 45min.

Viikonloppu meni vikellyksissä. Lauantaina oli taas Ruby treenit. Kaikki meni ihan ok, ei niissä mitään sen kummempaa. Tehtiin erilaisia myllyharjoituksia jne. Lopussa koitettiin taas muutamia helppoja vapaaohjelmaliikkeita joita pystyttäisiin mahdollisesti tehdä tulevaisuudessa laukassa. Sunnuntaina oli pukkitreenit joissa tehtiin myös myllyharjoituksia ja käsilläseisontoja. Ne käsilläseisonnat oli tosi hauskoja sit ku ne tajus ja sinne uskalsi oikeesti ponnistaa. Pysyinki siellä pienen hetken ja olin tosi tyytyväinen :).

Sitten vähän ystävieni räikeää hyväksikäyttöä kun en jaksa/ehdi itse väsäillä näitä videoita niin laitan sitten näitä kavereitten:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti