torstai 1. toukokuuta 2014

Aluavalmennuksia jne

Moikka moi taas. Nyt on hetki mennyt niin etten ole työkiireiden takia ehtinyt postailemaan. Vikellyslinjalla ollaan menty nyt pariviikkoa pukilla koska ei olla päästy maneesiin ja sitten oli ne aluevalmennukset Järvenpäässä. Aluevalkut meni ihan hyvin ja aika rentoa menoa oli. Lainasin taas Mandy-heppaa. Ensin mentiin vähän pukilla ja katsottiin Annin kanssa periksiä. Sitten siirryttiin hepalle tekemään samoja juttuja kuin pukillakin. Tein lähinnä myllyä, lippua ja jalanheittoja. Anni kehui takaperin jalanheittojani ja maassa myös käsinseisontaani. Etuperin jalanheitot voisivat olla vähän rennompia ja jäädä vähän taaemman etten roikkuisi siellä hepan kaulalla. Hevosella nämä menivät kuitenkin paremmin kuin pukilla.
Kotipuolen vikellyksetkin rullaa normiradallaan. Bamsse kehittyy ihan hyvin koko ajan mutta kyllä se aikaa vaatii. Pukilla tehtiin viimeksi vähän periksiä - ei sen kummenpaa. Yv-linjallakin näkyy nyt vähän valoa tunnelin päässä! Meidän vanha vikellysheppa Devija on nimittäin ilmeisesti palailemassa kuvioihin. JES!!!



Varsan kanssa ei olla hirveästi ehditty touhuilemaan. Vähän ollaan juoksuteltu ja totutettu kärryjen ääneen. Juoksutuksessa ja ohjasajossa kakara toimii jo tosi hyvin. Avut alkaa olla jo ihan tuttua juttua.
Leivottiin muuten maailman hienoimpia American Style Cookies'a. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti