torstai 25. joulukuuta 2014

Uusi alku

Otsikko jo kuvaa aika hyvin tätä tilannetta. Blogin puolella on jo pitkään ollut tosi hiljaista. Anteeksi siitä. Nyt yritän kuitenkin pikku hiljaa aloittaa bloggailua. Mulla on viimein ehkä jotain kirjoitettavaakin. Postauksia en vieläkään lupaa joka päivä. No niin here we go again!



Elikkäs missä nyt mennään? Aloitin tossa pari kuukautta takaperin ratsastamaan Kiwatchaa taas aktiivisemmin. Lähtötilanne oli siis seuraava: heposen lihaskunto oli aika pohja lukemissa ja kulkeminen jokseenkin jäykkää. Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että gramaaneilla Kiwa kulkee jo suurimman osan ajasta aika pehmeästi. Olen kuitenkin päättänyt, että menen gramaaneilla niin kauan kunnes Kiwalla on tarpeeksi lihasta kantaakseen itsensä myös ilman. En halua suuria takapakkeja. Tavoitteena on ensi kesään mennessä lähinnä kohentaa Kiwan tasapainoa ja lihaskuntoa. Talveksi toivon hyviä hankia jotta päästään kunnolla treenaamaan hankeen! Tällä hetkellä ratsastan noin 2-3 krt viikossa ja muutaman kerran juoksutan. Olen kokenut juoksutuksen olevan hyvä lisä Kiwatchan liikutukseen. Se tuo monipuolisuutta Kiwan liikuntaan enkä halua vain ratsastaa joka päivä. Pysyy mieli virkeämpänä eikä kyllästy.



Meidän joulu meni hyvissä tunnelmissa. Kiwa sai joululahjaksi ämpärin melassia, uuden huovan ja satulavyön. Taisi olla Kiwan ensimmäinen kerta kun sai melassivettä. Hyvin näytti maistuvan :). Käytiin Emman kanssa joulumaastossa. Itse menin Mendozalla tällä kertaa koska Emma ei ole mennyt sillä muutamaan vuoteen. Kyllä Suomen luonto osaa olla kaunis kun on lunta!


Nyt vaan innolla treenailemaan! Kenttäkin on nyt hyvässä kunnossa kun on tullut paljon lunta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti