maanantai 12. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Kiwan joululomat ovat nyt takana päin ja on aika palailla normaaliin liikutusrytmiin. Joulun ja uudenvuodene alla saatiiin molemmat hieman lepäillä. Itse vietin uuttavuotta kaverini mökillä parhaassa seurassa. Eli vuosi vaihtui ihan hyvissä merkeissä. Sen viikon ratsastelut olivat vähän mitä olivat - kerkesinköhän käydä ehkä kerran...
Viime viikkokin otettiin vielä ihan rennosti. Ratsastin tuolloin kerran ilman satulaa ja kerran kävin juoksuttamassa. Loma oli tainnut tehdä meille molemmille ihan hyvää sillä olin sekä ratsastukseen että juoksutukseen erittäin tyytyväinen. Keskiviikkona ajatuksenani oli lähinnä kaydä kävelemässä ähieman ilman satulaa, mutta loppujen lopuksi päädyttiinkin kentälle tekemään hieman töitäkin. Menin pitkästä aikaa ilman gramaaneja ja Kiwa toimikin yllättävän hyvin, mikä osottautui iloiseksi yllätykseksi. Torstaina mentiinkin sitten liinan päässä. Kiwa on ollut juoksuttaessa aika laiska ja sitä on saanut jatkuvasti pyytää eteenpäin, jottei se rikkoisi laukasta raviin ja ravista käyntiin. Torstaina oli kuitenkin ihan eri ääni kellossa ja Kiwa innostui jopa pukittamaan juoksuttaessa. Pienen höyryilyn jälkeen palattiin takaisin maan pinnalle ja sen jälkeen Kiwa oli tosi reipas ja motivoituneen oloinen. Jes!




Pitäisi saada joku kaveri mukaan tallille, jotta saisin teille jotain parempia kuvia. Suunnitelmissa olisi, että kunhan jäät ovat tarpeeksi paksut niin lähdettääisiin järvelle hiihtoratsastamaan. Siitä tulee jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti