perjantai 10. elokuuta 2012

Vikellysputki alkakoon!

Elikkäs huomena alkaa valmennusleirimme. Kuinka hauskaa, tätä ootan innolla!  Toivon et saadaan paljon kuvia ja hyvää oppia kisoja varten yms. Tää putki alko oikeestaan jo tänään kun oli Rolle-treenit, mutta ekana kerron ratsasteluista.
Aamulla kävin Tanjalla --> kuvat kertoo. Eilen menin siis Eevalle yöks ja illalla oltiin yhessä ratsastamassa. Menin Kiwalla ja Eeva Metulla. Molemmilla meni tosi hyvin ja olin tosi tyytyväinen Kiwaan nyt muutaman vähän "huonomman" päivän jälkeen. Tein sisään-ulos-taivutteluja, voltteja, ympyröitä ja täyskaarikasikkoa. Alussa en vielä ollut hirveän tyytyväinen, mutta laukkojen jälkeen moottori löytyi ja olin tosi tyytyväinen kun Kiwa rentoutui. "Hypättiin" maahan kaivettua ristikkoakin, jonka oli tarkoitus olla vähän niin kuin varsaa varten, mutta ei sitä jaksanut kiinnostaa. Se siitä sitte :D.
  Poni ja sen uusi omistaja 

Tästä se lähtee :).

Tänään aamulla putsailin kamoja Tiiaa varten ja hyvät kaupathan siitä tuli. Sitten pyysin Eerikaa iltapäivällä seuraneidikseni ja sainkin kuvia Kiwa-ratsasteluista. Taas olin tosi tyytyväinen, koska Kiwa oli yhtä hyvä ellei parempikin, kuin eilen. Jes! Illalla oli Rolle-treenit Takkulassa. Olin tyytyväinen, että lähdin noihin treeneihin, koska nyt sain sellaisen tuntuman myös Rollen käyntiin. Lauantainahan on näytös Sysmässä Rollella! Huomenna sitten leireilemään ja nyt pitäisi pakatakkin. Tästä vielä leirin suurpiirteiseen ohjelmaan.
Ps. Istunta kusee ja pahasti... Varsinki laukassa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti