keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Horrible!

No niin, viimein kahden päivän latauksen tämä hirvitys on viimein täällä. Mietin ensin, ja ehkä vieläkin, että kehtaanko edes julkaista tätä täällä. Kauhistuin pahasti omaa ääntäni ja puhetyyliäni ja tämä on ehkä tylsin videopostaus ikinä... Ehkä arvaattekin, miksi en ole näitä täällä blogissani hirveästi viljellytkään. Toivon, että tämä ei karkota ihan kaikkia lukijoita tiehensä.



Heppailu puolella on ollut aika hiljaista. Koeviikko pistää taas kiireeksi ja on pakko keskittyä hetki koulunkäyntiin. Onneksi kohta on joululoma. Yritän päästä huomenna talleilemaan ja toivottavasti sen verran aikaiseen, että saisin teillekkin muutaman kuvan napsaistua :). (musiikkiakin olisin tähän postaukseen teille laittanut, mutta kiitos youtuben niin ei nyt sitten tullut)


2 kommenttia:

  1. Vaikka tää ei ollu mikään erikoinen, niin tykkäsin kyl tosi paljon kattoo tätä (: Videot jotenki yleensäkkin kertoo niin paljon enemmän kuin teksti ja pari kuvaa.

    VastaaPoista
  2. ei mut tää oli oikeesti tosi mielenkiintosta katottavaa, vaikka aluks luulinki et noi ben jerry's purkit oli tuol muuten vaa hillumassa. onneks selvensit niitä sit vähän :--DD

    ja tosi hyvä idea lukea noi twilightit enkuks :--))

    VastaaPoista