sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kiitos ihanaiset!

Nyt on 50:n lukijan raja täynnä. Kiitos teille kaikille! Ja toden totta mulla oli oikeasti tarkoitus tehdä eilen illalla se videopostaus. Mutta sitten tulikin mutkia matkaan ja yllättäen pääsinkin töihin. En tullutkaan enää tallilta sitten kotiin ja jäin sinne yöksi.  Aamupäivästä iltaan olikin sitten jälleen töitä ja  kappas - en ole saanut sitä tehtyä. Teen sen huomenna ellei tule mitään muuta.




Keskiviikkona kävin ratsastamassa, mutta en kauheasti pystynyt tekemän mitään, koska kenttä oli vähän röpelöinen ja  Kiwalla ei ole kenkiä. Ja voi marraskuun synkkyys ja pimeys - kuvasaldo on täysin nollissa... En ole saanut kuvailtua yhtään mitään, koska kun tulen koulusta kotiin niin aurinko on jo laskemassa.
Lauantaina tehtiin Ruby-treeneissä vapaaohjelmaliikkeitä. Treenit meni vähän niin ja näin. Ei muuten mitään, mutta tuntui etten saanut tehtyä mitään liikkeitä loppun asti, enkä saanut kunnon tuntumaa Rubyn laukkaankaan. No ehkä paremmin ensi kerralla. Tänäiset treenit jäivät välistä. Veeran tekemä kooste meidän treeneistä ja myös kuvat oon ottanu Veeran blogista.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti