perjantai 28. joulukuuta 2012

König's Uluwatu ♥


Tajusin just etten oo paljastanu teille ollenkaan varsan nimeä. Vauva sai siis nimekkseen König's Uluwatu ja itse olen kutsunut sitä vauvaksi tai Ulwaksi. Nimellä on oma tarinansa ja se on persoonallinen. Ainenkin erottuu joukosta ;)! Voin ehkä joskus valottaa enemmän tätä nimeä, jos se jotain ihmetyttää. Tää tuli tässä mieleen kun eilen harhailin vauvaa käytävällä.
Olin eilen myös ridaamassa Eevan kanssa ja meillä oli taas vähän virtaa täynnä olevia heppoja. Kiwa oli ihan ok, mutta toivomisen varaa kyllä jäi jonkun verran. En päässyt tekämään mitään ihmeellistä tehtävää, koska kentällä on niin paljon lunta, että uralla on kaikkein paras ja tasapainoisin ratsastaa. Yritin kuitenkin saada vasemmassa kierroksessa Kiwaa enemmän ulko-ohjalle jotta minulla olisi jossain ohjassa tuntuma. 
Tänään ratsastaminen menikin jo sitten paljon paremmin. Kiwa oli varmaan yön aikana miettinyt mitä siltä yritin pyytäää. Tänään nimittäin sain tamma-mamman ihan hyvin myös vasemmassa kierroksessa ulko-ohjan tuelle ja Kiwa kuunteli hyvin myös istuntaa. Aloitin ratsastamma käynnistä pysähdyksiä mahdollisimman paljon istunnalla. Ravissa lämmittelin jonkun aikaa ja koitin sen jälkeen ottaa Kiwan niskaa vähän ylemmäs. Laukkoihin olin molempiin suuntiin tosi tyytyväinen, ja vaikka kenttä olikin aika liukas niin sain hyvää pyörivää laukkaa, jossa Kiwa kulki oikeinpäin ja laukka oli rauhallista, mutta etenevää. Olin tosi ylpeä tammasta! Loppuraveissa ratsastin Kiwaa vähän eteen alas ja loppukäynnit käveltiin rantaan.







5 kommenttia:

  1. toi varsa on niiiin söpö!
    ja kerro ihmees ton nimen tarina jos viittit!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3! Aattelin et voisin tehä siit jossain vaiheessa vaikka erikoispostauksen :).

      Poista
  2. Hiii pikkumiäs on komein koskaan :)

    VastaaPoista