sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Peltoratsastelua

Tässä vähän videokoostetta torstaiselta peltoratsastelulta (Veeran tekemä). Videolla suurimmaksi osaksi laukkapätkiä (ei siis koko ajan laukattu vaan pätkiä sieltä täältä). Keskiviikkona menin Veeralle yöksi ja torstaina oltiin itsenäysyyspäivän hengessä ratsastamassa suokeilla. Illalla menin vielä tallille Veeran kanssa ja juoksutin Metun. Ja energiaa riitti ja pisteenä i:n päälle kaupungista kuului vielä itsenäisyyspäivän ilotulitukset. No onneksi Metu kuitenkin lopulta alkoi keskittymään ja saatiin hyvää pätkääkin. Lopettelin sitten siihen.



Perjantaina kuvailin heppoja jonkun verran tosin ne vain möllöttelivät siellä paikallaan niin mitään hirveen räjähtävää kuvasaldoa ei tullut. Iltapäivästä käytiin Emman kanssa ratsastamassakin. Nyt molemmilla oli alla jälleen aika energiset ponit. Metu meni kuitenkin tosi hyvin ja oli tosi kevyt edestä ja kantoi itsensä hyvin. Tykkäsin myös siitä, että Metu kuunteli energiasta huolimatta tosi hyvin istunta-apuja. Olin lopulta tosi tyytyväinen poikaan.




Viikonlopun treeneihin oon ollut tosi tyytytväinen. Lauantaina Rubylla tehtiin omia ohjelmia ja totuteltiin Rubya painoon pyllynpäällä. Oma ohjelma menee jo ihan hyvin käynnissä ja pätkä, jonka menin ravissa ja laukassa meni myös ihan hyvin. Melkein voitin jo itseni ja tulin laukassa kuperkeikalla alas, mutta heppa alkoi väsymään niin en sitten tullutkaan. Ehkä ensikerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti