sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Talvinen uloasu ja bloglovin

Mitäs tykkäätte tästä :). Omasta mielestäni tästä tuli aika siisti ja tykkään kyllä! Laitoin nyt tuon bloglovin nappulan tonne sivuun.



Mulla on ollut oikeen tehokas treeniviikonloppu. Rubylla tehtiin eilen oikeaan seisonnat kaikissa askellajeissa. Olin tosi tyytyväinen käyntiin ja raviin, mutta se laukka. En vaan vielä osaa joustaa polvilla niin, että pystyisin siellä kunnolla seisomaan. Ravissa onnistuu kun se on enemmän ylös-alas liikettä, mutta laukka on ihan erilainen, kun se vie enemmän takaa eteen. Vasempaan tehtiin käynnissä ja ravissa omat vapaa ohjelmamme ekaa kertaa. Ei siinä vielä hurraamista ole, mutta kyllä se sieltä löytyy ajan kanssa. Laukassa tehtiin kaksi jalanheittoa etuperin, sitten puoli myllyä ja takaperin kaksi jalanheittoa. Takaperin jalanheitot tuntuivat vähän hankalilta. No sen ehkä ymmärtää, koska tein niitä toista kertaa elämässäni hepalla ja ekaa kertaa Rubylla.



Tänäiset treenit olivat myös oikein tehokkaat. Tehtiin paljon erilaisia vikellysaiheisia lihaskuntoja. Sitten käytettiinkin lähes koko aika lippujen perusteelliseen läpikäymiseen. Ensin tehtiin ihan maassa boksia, sitten nostettiin ensin käsi ja lopulta molemmat käsi ja jalka. Sitten tehtiin pukilla boksiin menoa, joka sekin oli muuttunut vanhasta tavastamme ja vaatii vielä vähän totuttelua. Lopuksi tehtiin muutama lippu ja pari selkäänhyppyä. Oli hyvä käydä lippua noin perusteellisesti läpi nyt, kun se tulee uusiin B-periksiimmekin. Suomen uudet B-perikset ovat siis perusistunta, lippu, seisonta, etuperin jalanheitto, puolimylly, takaperin jalanheitto ja sisälle alas. Meillä oli myös palaveri, jossa päätettiin ensi kauden rahanhoidosta ja mietittiin hevostilannetta. Siitä kerron sitten myöhemmin kun asiat ovat varmoja ;).







Olen ollut tänään tosi reipas ja leiponut pipareita ja ottanut teille talvi- ja joulutunnelmaisiakuvia.

5 kommenttia: