lauantai 24. joulukuuta 2011

Feliz Navidad!

Hyvää joulua rakkaat lukijani! Tänään on ollut über hauska päivä kaikkine talleiluineen ja lahjoineen jne :). Paljon  tuli kuvailtua kaiken laista :).



Heräilin tähän jouluaattoon jo joskus 8:n aikaan ja iskeydyin sit koneelle lagailemaan heti aamusta. Joskus ennen puolta päivää lähin tallille, luvassa oli siis joulumaasto. Siinä koristelin Onnin ja jossain vaiheessa oli sit aika lähtee käpsyttää. Matka suju hyvin, Onni meni rauhassa eikä arkaillu yhtään vaikka olikin ihan vieras maasto. Koti pihassa äiti otti pari kuvaa ja sit lähinki siitä jo takasin päin. Ei siinä paljon ehtiny jutskailla ku Onni alko kyllästymään paikallaan seisomiseen ja äiti ja Mikakin oli just lähössä mammalle syömään jouluateriaa. Kotimatka tallille sujui myös hyvin. Annoin Onnille joululahjaksi 3kg porkkanoita :). Purin Onskan ja sainki kyydin kotiin kun yks Julia oli siitä juuri lähdössä kotiin ja menivät samaan suuntaan.






Päivällä ei mitään ihmeellistä. Mikan vanhemmat kävivät syömässä meillä ja käytiin haudoilla. Illalla availtiin lahjoja :). Sain: kahdet samanlaiset mut eriväriset sukat, 100€, liput Apassionataan, huivin, kalenterin, ripsarin ja eye lienerin, kynsilakkaa, karkkia, Epäilys-soundrackin ja -lautapelin, Horzen 25€ lahjakortin, sellasset pingviini sukat(:D), vihkon, kuvan musta ja Onnista sekä Väristys-kirjan.

4 kommenttia: