maanantai 12. joulukuuta 2011

Is it end?

Tän postauksen aiheena on siis se että Kiwatcha-talli lopettaa toimintansa :(. Kaikki hevoset (paitsi Kiwa, Metu,Minda ja nyt viel Onni) lähtee pois 19.12 mennessä ja tunnit loppuu tuolloin. 
Tulee kova ikävä kaikkea sitä toimintaa mitä tallilla on ollut. Oon kiwalla käynyt n. 6vuotta ja siinä ajassa oon saanu kokea paljon kaikenlaista ja näistä kokemuksista saan kiittää eniten Eevaa ja tallikavereitani. Oon tutustunut moniin ihmisiin ja hevosiin joista useista on tullut mulle tosi rakkaita. Tulee ikävä hauskoja kesäleireijä joissa oon ite ollut joka vuosi mukana sejä leiriläisenä että avustajana. Paljon on oppittu vauhdikkailla estetunneilla ja työtä teettäneillä koulutunneilla. Hauskaakin on välillä pidetty riehakkailla leikkitunneilla :D.Ikävä tulee myös kaikkea muuta kokemaani :(.
Hevosista mieleen ovat jääneet erityisesti Aku, joka oli ensimmäinen hoitsuni ja opetti minulle paljon, tallilla vain vähän aikaa asustellut Pantteri, lv. ruuna jonka kanssa sain kokea vauhdikkaita hetkiä :D, Ekku joka oli ehdoton lempparini ennen Onnia ja tietysti sitten Onni :). Onnin kanssa saan nyt viettää vielä nämä tulevat kaksi kuukautta mutta en tiedä vielä mitä sen jälkeen tapahtuu...



Aku
Pantteri
Ekku


Onni
Tallia en mitenkään ole jättämässä ja tulen siellä varmasti jatkossakin viettämään aikaani ainakin jossain muodossa. Ratsastuskoulu toiminnan loputtua kuitenkin asiat muuttuvat monelta osin. Mennään nyt nämä kaksi kuukautta Onnin kanssa ja katsotaan sitten mitä tapahtuu sen jälkeen :). Vikellyksen jatkosta en nyt vielä tiedä, hevosta meillä ei nyt ole Mendoza ei kaikkien mielestä sovellu kisakäyttöön. En vain tiedä miltä itsestäni tuntuisi sitten aloittaa jollakin vieraalla hevosella ja vieraalla tallilla vikeltäminen :/. Mutta aika näyttää ja meillä onkin nyt ke palaveri asiasta.

3 kommenttia:

  1. onks sulla tietoo mihin ekku lähtee? :(
    Joku sano et ois lähössä johonki palmun tallille?

    VastaaPoista
  2. Enni: Ei oo tietoo :/
    Merja: Nii totta on. Kiwan tuntitoiminta loppuu ens viikolla :(

    VastaaPoista