torstai 22. joulukuuta 2011

Last day in school

Kannaksen lukion joulujuhla. Joo aika mielenkiintosta oli. Ehkä paras osa juhlasta oli se et kaikki opettajat veti tonttutanssia ympäri lavaa ja laulo soihdut sammuu...
No sit kotiin ja Eerika kaupungista mukaan. Tarkoituksena nimittäin juhlistaa Eerikan kahden viikon takaisia synttäreittä. Eka tallille ridaa Onskaa ja Eerikan piti tulla kattomaan, mutta Eerikakin sai sitten ratsukseen lv.r. Sulon. Onni tuntu tosi kivalta ku vertas tiistaihin, oli jo rauhoittunut mukavasti eikä ollut enää kovin rauhaton ja jännittynyt. Ratsastaessa oli mukavan tuntunen ja kulki pyöreänä. Sulokin näytti ihan kivalta. Loppukäynnit käveltiin tiellä. Laiteltiin siinä hevoset pois ja sit ku katottii kelloo huomattii et FUCK kello on 15 yli yks ja meijän pitäis mennä 5 vaille kahen bussilla kaupunkiin. Siitä sit hirveellä tahdilla polkee himaa pakkaa ja vaihtaa vaatteet.






Ehittii ku ehittiikki linkkuu. Mentii siis elokuviin kattoo New Year´s Eve-leffaa. Oli ihan hauska leffa ja meinas siin itkuki tulla :D. Sit Eerikalle yöks. See you tomorrow, huomen taas ridailee Onskaa ja vikellysnäytökseen esiintymään Takkulan joulutapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti