sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Jatka nyt matkaa saatana! Siel on muitaki!

Eli viikonlopun jubailut tulee siis tässä.
Emma tuli meille perjantaina ja käytiin eka koulun jälkee ostaa mulle Jamerasta koulukirjoja. Sit meille ja tallille mars. Suunnitelma ja toteutus oli koittaa hiihtoratsastusta! Oli ihan ylikivaa ja sellai kesto jenkki hymy naamalla koko ajan. Onni ei sanonu puuhasta mitään innostu vaa ku pääs vähä juoksentelee tielle. Aluks käveltii ja ravailtii et saatii tietää miten se reagoi ku siel roikkuu joku tyyppi perässä. Sit otettii vähän laukkaa ja siin vaiheessa Onni vääns hanat kaakkoo ja lähti ku joku aropupu :D. Se on kyl onneks käsissäpysyvä malli et sen sai kyl hyvin pysäytettyy mut se pysäytys vaa vähä veny. Kumpikaa ei kaatunu ja oli ihan super hauskaa. Tätä koitetaan uudestaaki. Loppuverkat mentii kentällä ku minä ja Emma alettiin olee aikas jäässä. Kuvia ei saatu ku ei ollu ketää kuvaajaa ja muuteski oli niin pimeetä jo.

Lauantai aamusta lähettii viel tallille. Ei ollu paljoo aikaa ku piti jo 11:sta lähtee ajelee Hesaan joten juoksutettiin vaan Onni. Ihan hyvin toimi kun saatiin sit ne sivaritki viritettyä kunnolla.
Kotona sit käytii suihkus ja syötii vähän välipalaa ja sit suunta kohti Big City Helsinkiä ja Apassionataa. Automatkalla me vaan nukuttiin. Porukat heitti meijät Hartwall Areenalle ja lähti ite Moottoripyörämessuille. Apassionata oli aivan upee! Oon sitä ennenki käyny joskus kattomassa mut nyt esitys oli vähä erilainen ku silloin. Oli yksinkertasempi, mut tosi hyvä. Syötiin väliajalla Hesessä ja huomasin ettei mul oo lompakkoo. Onneks se oli vaa jääny autoo. Kun show oli loppunu jouduttii oottaa viel 45min, joista 30min ulkona 20C pakkasessa,  porukoita ku ne oli kahvilla ja eikä päässy jonku idiootin autoilijan ohi... Otsikko tulee siis siitä ku siinä ootettii noita ni liikenteenohjaaja rupes vaa raivoo tollai jollekki autoilijalle ja hakkas sen konepeltiä :D.
Kiitos kuluu Eevalle täst ihan sika kivasta joululahjasta :).
 Illal käytii viel Stokkalla ja sit majotuttiin siin ihan vieres olleeseen hotlaan. Illal käytii viel syömä Souther Frite Chickenissä.











Sunnuntain heräiltiin siin aamulla rauhassa ja käytiin hotellin aamiaisella. Huone piti luovuttaa puolilta päivin ni mentiin Foorumiin. Oli ihan kiva kauppakeskus, tosin vähä sekava. En siis oo koskaan aikasemmin käyny nois Hesan kauppakeskuksis. En ostanu mitää mut kivaa oli. Mentii viel Stokkalle syömää Ben&Jerrys-jäätelöt<3.  Sit lähettiiki jo kotia kohti.
Emma jäi viel meille ja lähettii käymää tallilla. Innostuttii niin tost Apassionatasta et otettii Onska kentälle ja yritettii opettaa sille jtn temppuja. Saatii me se kerran kumartamaa silleen hienosti :D. Jossain vaiheessa pojalla alko mennä vähä maku leipiin ja tulla tylsistyminen ni lopetettiin sit. Ku mentii kotii lähettiiki sit melkein heti viemään Emmaa kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti