tiistai 7. helmikuuta 2012

Kuvailuja ja ratsastusta

Menin tallille puoli neljän aikoihin.  Kukka oli juuri lähtemässä uudelle ylläpitäjälleen joten en saanut Onnia heti talliin. menin siis kuvaamaan kentälle jossa Silja ja Nanna irtojuoksuttivat Suloa ja Lakia.
Kun Kukka oli saatu koppiin ja lähtenyt menin talliin ja laitoin pojan kuntoon. Kentällä Onska oli aluks vähän tahmea reagoimaan. Alussa tein vähän käyntiväistöjä jotka onnistu ihan hyvin. Käynnissä taipui ihan kivasti ympyröille, mut ravissa ei meinannut kuunella ulkopohjetta. Kun ravissa alkoi tuntua hyvältä aloin ottamaan laukkaa pienissä pätkissä. Alussa nostot oli taas vähän mitä oli. Aloin tekemään tehtävää jonka nimesin nopeaksi reaktioksi. Tein siis vain murto-osa kierroksen jotain tiettyä askellajia ja sitten napakka siirtymä jonka jälkeen taas siirtymä johonkin toiseen askellajiin. Herätti Onnin tosi hyvin ja nostotki alko löytyä. Ainoa haittapuoli oli se et sen ravin tahti kiihty sit siin ku oli koko ajan valmistautunu uuteen nostoon. Loppuraveissa oli tosi hyvä, pehmee ja taipusa vaikka meniki aika alhaalla.
Ridauksen jälkeen jäin oottamaan Jonnaa ja noita et saisin kyydin kotiin. Jonna ja Jose menivät vielä ratsastamaan joten päätin ottaa liikutettavakseni shettisvarsa Ellun. Juoksutin Ellun kentällä. Neiti ei ois oikeen jaksanu tehä aina sitä mitä pyydetään vaan jäi varsinkin väsyessään jumittamaan. Juoksutin Ellua ehkä 20 min kun poni meinas väsähtää. Mut ihan hyvin toimi ikäsekseen :).
Huomenna ei vikellystä koska muut olivat Donilla maanantaina mutta itse en päässyt.





1 kommentti:

  1. http://twbm.blogspot.com/2012/02/ponibajs.html Käy tsekkaa, mulla on sulle awardi mun blogissa! :p

    VastaaPoista