torstai 23. helmikuuta 2012

Sorryy!

Joo se videopostaus sieltä maanantailta ei ilmestyny nyt sit veiläkään ku kone taas täysin jumissa ja kuviakaan ei löydy... Ilta meni muutenkin äikän verkko-opetus tuokiossa... Tiistaista tänäiseen aamuun oon viettäny Eevalla.
Tiistaina mentiin eka viemään Eevan koiraa Romeota eläinlääkäriin kun sillä on outoja iho-oireita mihin ei tunnu auttavan oikeen mikään. Muutamat kokeet otettiin josta tulokset selviävät myöhemmin. Sen jälkeen Eevalle ja lähdin ratsastamaan Onskaa. meni ihan hyvin. Eevan kenttä tuntui tosi isolta Tanjan kentän jälkeen vaikkei se oikeasti todellakaan iso edes ole :D. Onni meni ihan tosi hyvin ei könkkäilly ja laukatkin nousi hyvin. Tehtiin taivutteluja ja käyntiväisstöjä. Jäin sit illalla Eevalle yöks.
Keskiviikkona menin taas koulusta Eevalle ja ratsastin Onnin. Onni oli taas ihan hyvä. Tein taas taivutteluja, käynti- ja raviväistöjä, etu- ja takaosakäännöksiä jne. Laukkatyöskentelyjä tein paljon keskiympyrällä. Ongelmia ei tälläkään kertaa ollut askellajien kanssa josta oon tosi tyytyväinen. Tuntuu ettei ne omatkaan jalat ehkä enää niin paljon heilu kun aikasemmin :). Tänään aamulla kouluun Eevalta ja Emman kanssa olin vielä koulun jälkeen kaupungilla. Onneks enää huominen koulua ja sit hiihtoloma!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti