perjantai 17. helmikuuta 2012

Last days but lot of happines :)

Nyt oli sit vikat päivät Onnin kanssa. Keskiviikkona kävin ratsastamassa vielä Onnin ihan normaalisti. menin kentällä ja kaikki meni siellä ihan hyvin. Tehtiin väistöjä, avoja, etuosakäännöksiä jne. Kaikki meni suht hyvin, ei mitään ihmeellistä. Lopuksi menin vielä vikan kerran pellolle ja sitten loppuverkat tiellä. Katoin jo Onnin kamoja kasaan ja lähdin kotiin.

Torstaina koulussa oli abi-gaala. Ihan hauskaa oli vaikka abit heitteliki meitä kivikovilla karkeilla ja ne oikeesti sattu. Hypättiin Emma kanssa Eevan kyytiin kaupungista ja lähettiin hakemaan Kiwaa ja Metua Mäntsälästä. Siellä päässä Kiwa meni hyvin koppiin mutta Metukan kanssa oli vähän ongelmia. Ei meinannu mennä koppiin millään vaan nosti vaan päätä, riuhtoin ja kolisteli lastaussillalla. No lopulta saatiin sekin sit sinne, tosin Emman peukalo otti vähän osumaa siinä rytäkässä :D. Vietiin ponskit Eevalle ja lähettiin hakemaan Onnia ja Mindaa. Emma jäi kyydistä kaupungissa.

 Onni ja Minda Meni ihan hyvin koppiin ja päästiin lähtemään. No ei ehitty ku 1,5 km eteenpäin kun yhessä risteyksessä seisoi linja-auto. Ootettiin siinä vähän aikaa että linkku siirtyisi, mutta ei siirtynyt. Eeva päätti sitten yrittää mahtua siitä kolosta ja penkkaanhan siinä mentiin :D. Siinä sitten kaivettiin lunta mutta ei liikkunut. Saatiin ihan hillitön naurukohtaus kun ainut pysähtynyt autoilija puhui englantia, ja nyt oltiin siis Ämmälän peräkylässä. No traktori tuli vetämään meidät sieltä pöpeliköstä ja matka jatkui. Loppumatka sujui hyvin ja purettiin hevoset sitten Eevalla. Jäin Eevalle yöksi ja Eeva heitti mut aamulla kouluun. Koulussa oli vanhojen tanssit. Hienon näköstä oli :). Nyt iskälle ja tekemään äikän elokuvatyötä... Lisään kuvat tähän viikonlopun jälkeen kun nyt tää kone ei suostu yhteistyöhön mun kanssa ja iskällä en pysty laittaa...

2 kommenttia:

  1. Voieiiii, itku tuli jo ton otsion kohalla, ootan tätä kevättä enemmän ku ikinä ! Oliks teil mukava ilta eilen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei siin kauheesti ehtiny enää mitää tehä. Vietii hepat tallii ja kamat. Sit katottii vähän telkkaa ja käytii nukkuu, mut joo kivaa oli ;)

      Poista