keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Laukkaa!

Sunnuntaina olin kuvaamassa Takkulassa aluekisoja. Veera oli kisoissa mutta ne ei menny ihan putkeen... Ei siitä sen enempää. Tässä kuvia :).

Hups :D











Meillä oli sunnuntaina myös viekellyspalaveri. Ajateltiin hankkia hepalle edustusloimi ja mietittiin muitakin edustusvaatteita (jotka jäivät kuitenkin mietintämyssyyn). Suunnitelmissa on myös shoppailua neppinapissa eli hankitaan vähän blingiä pukuihin. Itselleni ajattelin ehkä myös hankkia erikseen joukkueesta erottuvan yv-puvun. Ja sitten se paras uutinen kaikista! Järjestetään elokuun alussa kolmenpäivän valmennusleiri :). Leirillä on parisen tuntia vikellystä päivässä pukilla ja hevosella. Muilta talleilta tulee ohjaajia pitämään meille valmennusta ja jtn teoriaakin on luvassa. Oon nyt ihan innoissani tästä :). Suunnitelmissa olisi lisäksi suunnata syksyllä kisoihin joko Turkuun tai Karjaalle. Tavoitteena joukkueena B-laukka. Yv:t(minä ja Eerika) ja parit(Salla&Hanna ,Veera&Tiia) mennee vielä C-käyntiä. Tästä tulee huippu kesä!

Juttua maanantain treeneistä :). Tän viikon teemana meillä oli siis lähinnä liput. Ensin tehtiin jonkun verran selkäänhyppyjä käynnissä.  Puntattiin lantiosta ja mentiin kaks peräkkäin kyytiin sitten eka alas toinen siirtyy eteenpäin ja seuraava selkään. Tätä tehtiin kaikissa askellajeissa. Ja hei vihdoin tuli onnistunut laukkaselkäänhyppy. Hyvä minä :D! Tehtävä oli hyvää totuttelua Donille :). Stten tehtiin polvilleen menoa. Siinä tarkoituksena oli hypätä mahdollisimman ylös ja laskeutua pehmeästi varpaat edellä polvilleen. Näitä hetiin putkeen kolme jonka jälkeen istumaan.
Seuraavaksi siirryttiin laukkaan. Siinä tehtiin liput ilman kättä. Doni pukitti muutan kerran ekojen ihmisten kohdalla mutta tottui kuitenkin. Omalla kohdallani olin siellä hieman liian pitkään ja Doni hieman nosti takapäätään muttei kuitenkaan pukittanut. Olin ihan tyytyväinen. Tehtiin vielä sellaista jännää tehtävää missä tehtiin käynnissä lippu ilman kättä ja siitä piti siirtää jalkasivulle. Tarkoituksena oli, ettei vartalo menisi mutkalle vaan korsetti pysyisi kasassa. Lopussa tehtiin vielä tasapainoharjoituksena seisten kävelemistä pyllynpäälle ja ympäri käännös. Olin varmaan ihan mielenkiintosen näkönen ku ryssin joka toisella askeleella, mutta tarkoituksena olikin kehittää tasapainoa :).


4 kommenttia:

  1. Donihan näyttää sopeutuneen tohon vikellyshevosen hommaan hyvin :D Oisko sulla noista kisoista musta ja Fabista kuvia? Mentiin siinä ekassa luokassa toisiksi viimosina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en ihan tarkkaan muista mutta täytyy kattoa heti ku ehin :)

      Poista
  2. onks sul jotakii kuvii noist treeneist? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei hirveesti muutaman kuvan se julia oli räpsässy. Enimmäkseen musta mut voin mä kattoo näkyyks sun naamaa niissä ;)

      Poista