keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappuja :)

Maanantaina oli sit viimeiset treenit ennen kisoja. Ohjelmat sujuu nyt ihan hyvin ja sit vaa jännitetään kisoihin asti. Lauantaina onkin sitten mentävä jo heti aamust Takkulaan laittamaan nutturoita ja Donia.
Vikellyksestä menin suoraan Eevalle. Eeva pääsi pitkästä aikaa hevosen selkään ja itse käpsyttelin siinä Kiwalla. Eeva meni vain käyntiä ja n. puoli tuntia. Sen jälkeen menin purkamaan Kiwan ja hyppäsin itse Metun selkään. Eeva jäi katsomaan ja ohjeistamaan. Se ratsastus ei mennyt ihan putkeen. Metulla oli ihan ylipaljon energiaa eikä se kuunnellut mua oikeen mitenkään. Oikeat laukat oli taas jtn tosi mielenkiintosta vasempaankaan ei ollut kehumista. Laukan jälkeen ravin tahti sen kun vain kiihtyi ja se vähäinenkin mitä alussa oli ollut niin katosi. Tuli hirveä turhautuminen... Alettiin siinä tekemään siitten täyskaarikasikkoa jottasaisin Mendozan avuille. Aluksi juoksi alta ja taipui liikaa kaulasta, koska sorruin hieman kääntämään ohjasta kun en muuten oikein saanut reitille. Kun olin tehnyt tehtävää ehkä noin 5min, välillä käynnissä-välillä ravissa, Metu alkoi viimein toimimaan. Lopulta sain pojan rauhoittumaan ja kuuntelemaan pohkeitani jne. Kun olin tehnyt tehtävää vähän aikaa onnistuneesti otin pitkin ohjin ravia tarkoituksena saada Metu venyttämään kaulaansa syvälle eteen-alas. Sitten käyntiin ja loppukävelyt.

Tiistaina en mennyt ratsastamaan vaan puuhailin kaikkea muuta mukavaa. Aamulla ruokin ja putsasin ponipihaton. Sitten pesin Kiwan suitset ja martingaalit. Sitten kävin syömässä Kievarissa, jonka jälkeen takaisin tallille. Emmi lupautui jäämään kanssani tallille ja aloitettiin pesemään kentän aitoja. Niitä pestiinkin siinä sitten reilu 3 tuntia, mutta puhdasta tuli :). Sitten Emmi lähti kotiin, mutta Enkeli-ponin omistajat tulivat ratsastamaan Enkeliä. Itsekin kävin 5min Enkelin selässä. Ihan hauska vanha mummohan se oli :). Lähin siinä illalla sitten kotia kohti.

Ennen pesua

--> pesun jälkeen



Tänään kävin katsomassa elokuvissa Iron Sky:n, koska mulla oli käyttämättömiä lippuja ja ne ois mennyt huomenna vanhaksi. Menin yksin mutta kun näin Eerikan serkun Ellen ja sen kaverin niin lyöttäydyin niiden seuraan :). Leffa oli ihan hyvin tehty, mutta sen idea ei oikeen avautunut. En siis oikeen osaa sanoa oliko se hyvä vai huono leffa.


Vielä muutama kuva maanantai päivältä kun kävin Tanjalla kuvailemassa heppojen kesälaitumelle laskua :). Kuvia on vain vähän koska kuvasin Tiian kameralla ja tässä on vain kuvat jota Tiia oli laittanut faceen.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti