sunnuntai 20. tammikuuta 2013

I´m so excited!

Takkulan Ratsastuskoulun heppa Topi
Keskiviikkona oltiin ratsastamassa Emman kanssa. Mentiin rennosti ilman satulaa. Metu meni mun mielestä tosi hyvin. Oli sellanen rento ja elastinen. Tästä ei nyt oo kuitenkaa mitään kuvia. Eilen ei ollut Ruby-treenejä, koska meillä ei olisi ollut juoksuttajaa. Tänäisestä vielä sen verran, että tarkoitus oli mennä Takkulaan Mendozan kanssa mutta se sitten jäi.


Mutta sitte siihen tän postauksen pääaiheeseen. Mulla on kova halu kehittyä tän vikellyksen kanssa ja nyt siihenkin intoon on tulossa vastakaikua. Ensi viikonlopuksi on nimittäin luvassa Gero Meyerin valmennus! Lauantaina mennään pukilla, ja sunnuntaina pääsen Rollelle jos pakkaset vaan sallii. Gero on siis muun muassa voittanut maailmanmestaruuden. Toinen asia mitä odotan tältä koko viikonlopun valmennukselta on se, että pääsen tutustumaan muihin vikeltäjiin. Oon tästä niin innoissani!

1 kommentti:

  1. Hei meki ollaan tulossa sinne Geron valmennukseen. Olisi tosiaan kiva päästä menemään hepoillakin.. Toivotaan, että ei olisi hirveitä pakkasia! Siellä varmaan sitten nähdään (:

    VastaaPoista