sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Jumping

Ootte varmaan tyytyväisiä, kun saatte ensimmäiset kunnon ratsastuskuvat koko talvena. Tällä kertaa kuitenkin lajina oli esteratsastus. Kuvista voidaan kiittää rakasta Veeruskaa. Kiwalla ei ole hypätty kunnolla noin vuoteen varsan takia. Kiwa kuitenkin meni tosi hyvin ja kuumumisesta huolimatta pysyi hyvin käsissä. Otin ihan reilut alku- ja loppuverkat, etteivät Kiwan lihakset menisi jumiin. Hypättiin aina muutama hyppy ja pidettiin paljon taukoja välissä. Kuvat kertookin sitten lisää. Ja esteitähän tunnetusti mennään ilmeellä :D.











Hyppäämisen jälkeen oli Ruby-treenit Takkulassa. Keskityttiin selkäänhyppyihin ja seisontoihin. Takkulan kisoihin on enää noin kuukausi aikaa, iik! Ruby oli tällä kertaa tosi hyvä ja mulla on tunne, että mun selkäänhypyt rupee kohta sujumaan. Nyt on ollu pari viikkoa silleen, että oon löytänyt laukassa sellasen hyvän pompun. Liiakin kehu, että vaikka oli punttaamassa ni ei tarvinut kuitenkaan oikeastaan auttaa. Seisonnatkin meni ihan ok kunhan vaan rentoudun ja pääsen sinne seisomaan. Näissä treeneissä demostroimme Rubylle kisatilannetta ja paikalla oli kaiken näköistä häiriötä. Tänään suunniteltiin pukilla käsiliikkeitä vapaaohjelmaan :). Videolla me paikkaillaan Veeraa ja Tiiaa.



Viikonloppuna oon ehtinyt tehä kaikkee muutakin kun heppailla. Perjantaina istuttiin iltaan Emman ja kumppaneiden kanssa kaverillamme Eerolla ja sieltä suunnattiin Emmalle yöksi. Lauantaina menin Heinille ja juhlistettiin Heinin synttäreitä tekemällä pizzaa ja syömällä kakkua :)

Heinin tekemä kakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti