maanantai 15. huhtikuuta 2013

Paljon on tullut taas tehtyä

Taas on ratsastettu ja vikelletty. Ratsastamassa kävin torstaina ja sunnuntaina. Torstaina menin molemmilla hevosilla ja tästä ei jäänyt kovin hyvä maku suuhun. Kiwa painoi aika paljon ohjalle ja oli muutenkin jotenkin tosi sählä. Laukka ja käynti meni ihan ok, mutta raviin en ollut jotenkin yhtään tyytyväinen. Lopulta en sitten jaksanut sen kanssa hirveästi tapella, koska kun itse hermostun niin ei se ratsastus siitä ainenkaan paremmaksi mene. No Kiwan ratsastuksen jälkeen olikin aika väsynyt ja menin Mendozalla vain rennosti ilman satulaa. Tein käynnissä paljon väistöjä, sulku- ja avotaivutuksia. Ravissa tein myös väistöjä, mutta laukassa en tehnyt mitään kovin kummallista.




Lauantain Ruby-treeneissä keskityttiin myllyihin ja muutenkin perusliikkeisiin. Oikealle tehtiin myllyt molempiin suuntiin niin, että piti tavallaan ajatella olevansa "robotti". Ensin jalka ylös, sitten kääntyminen ja vasta kääntymisen jälkeen jalka hitaasti alas. Onnistui ihan ok. Vasemmalle tehtiin perusliikkeet putkeen käynnissä sekä laukassa.



Sunnuntaina vikellettiin Mendozalla Eevan kentällä. Harjoiteltiin samaa myllytehtävää ja perusliikkeitä kuin Rubyllakin, mutta sitten tehtiin myös meidän tulevaa laukkajoukkue ohjelmaa. Tehtiin siis koko ohjelma ensimmäistä kertaa laukassa läpi ja olen ihan innoissani! Vaikka päätin kerran hypätä laukassa alas kesken liikkeen ja tästä muistona rupia täynnä olevat polvet niin olen silti tosi iloinen ja yllättynyt. Tehtiin kuitenkin koko ohjelma läpi, eikä se vaikuttanut ihan toivottomaltakaan. Lopputuloksena iloinen ja inspiroitunut vikeltäjä. Sitten kuvia mun tosi "laadukkaista" perusliikkeistä...



Vikellyksen jälkeen menin ratsastamaan Kiwallaja Eerika jäi kuvaamaan. Kiwa ei ollut vieläkään yhtä hyvä kuin viime viikolla, mutta kuitenkin parempi kuin torstaina. Tein pysähdysharjoituksia ja ihan vaan perus ympyrätyöskentelyä. Laukka ja käynti sujuivat taas paremmin kuin ravi. Käytiin laukkaamassa kerran rantapätkä, että saatiin muutama kuva.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti