keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Treeniä treeniä


Ahkerasti on tullut treenailtua ja talleiltua. Videokoosteessa on materiaalia muutamalta viikolta. Torstaina suuntasin tallille. Pääsin jo yhdeltä koulusta ja, kun saavuin tallille niin eeva oli ratsastamassa Metua. Menin siihen katsomaan ja kuvaamaan. Oli hauska nähdä pitkästä aikaa Eevan ratsastavan, koska siinä voi yrittää itsekkin ottaa mallia. Otettiin Eevan kanssa varsa ensimmäistä kertaa juoksutukseen. Poika tajusi idean heti ja käyttäytyi oikein hienosti. Viiden aikaan vikellettiin Metulla Eerikan ja Veeran kanssa. Oikealle tehtiin perusliikkeitä ja vasemmalle yksittäisiä vapaaohjelmaliikkeitä. Mendoza meni oikeen mallikkaasti!






Perjantaina ratsastin molemmat hepat. Kiwalla menin noin 1,5 tuntia. Alussa tein väistöjä käynnissä. Ravissa hain ulko-ohjan tuntumaa ja aika paljon voltteja. Oli mukavaa päästä pitkästä aikaa ratsastamaan kunnolla, kun kenttä alkaa viimein sulaa ja on nyt aurattukin. Laukassa sain oikeastaan aika hyvää pätkää. Kiwa kulki mukavasti peräänannossa ja oli eteenpäin pyrkivä. Huomasin kyllä, että tamma-mamma kuumui aika paljon ja kun laskin raviin olo oli kuin olisi raketin päällä istunut. Rauhoittelin Kiwaa jonkun aikaa ja lopulta päätinkin lähteä vähän rantapätkälle irrottelemaan. Kiwa varmaan huomasi, kun lyhentelin jalustimet jne. ja arvasi jo mitä on luvassa. Kyllä se nautti kun pääsi kerrankin vähän laukkailemaan! Laukan jälkeen menin vielä kentälle ottamaan loppuravit ja -käynnit.


Mendozalla menin noin tunnin. Oli mukava ratsastaa kun Metu oli tosi rauhallinen ja kuunteli hyvin apujani. Koko ratsastuksen aikana ei tullut kertaakaan tunnetta, että Metu olisi mennyt liian kovaa. Tehtiin käynnissä ja ravissa muutamat väistöt, mutta muuten mentiin perus ympyröitä. 



Lauantaina mentiin Rubylla Takkulassa. Alussa otettiin sellaiset esteiden täytteen, jotka olivat noin 50-60 cm korkeita ja niiden päälle olisi pitänyt hypätä. No eihän siitä mitään tullut. Eerikalla ja Veeralla kyllä onnistui, mutta itselläni kun ei oikeen tota ponnistusvoimaa ole niin en vaan uskaltanut hypätä kun jo muutaman kerran potkaisinkin niitä pömpeleitä...  Muuten aiheena oli oikealle liput ja vasemmalle tehtiin vapaaohjelmia. Tehtiin bokseja, boksiin menoja ja lopulta kokonaisia lippuja. Muuten meni ihan ok, mutta mun käsi ei kyllä taivu yhtään mihinkään. En tiiä ei oikeen jäänyt hyvä mieli noista treeneistä, vaikkei mikään mennytkään erityisen huonosti.

Jonkin aikaa sitten otettuja kuvia Ruby-treeneistä. (c) Veera


Pakko laittaa tähän loppuun vielä kuva kuusta, jonka otin pari päivää sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti