keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tulevaisuuden toiveeni

Ajattelin tässä aikani kuluksi virkistää teitä erikoispostauksella, jota minulta oli aikaisemmin toivottu. Mitä oikein toivon ja odotan tulevaisuudelta?

Ensimmäinen asia, joka minulle tulee aiheesta mieleen on se, että haluaisin kehittyä kovasti vikeltäjänä. Tänä keväänä kilpailen ensimmäistä kertaa b- yksinvikellyksessä ja joukkueen kanssa tavoitteet ovat myös b-laukassa kunhan saadaan heppaa ensin eteenpäin. Tulevissa Takkulan kisoissa teemme joukkueena vain perusliikkeet, koska aika hevosen ja ohjelman työstämiseen loppuu kesken. Vikellys on harrastuksistani se missä haluan konkreettisesti mennä eteenpäin ja saada parempia tuloksia. Ehkä syksyllä pystyisin jo menemään A-laukkaa? Kuka tietää, mutta nyt se itsestäni tuntuu aika kaukaiselta vaikka ihmiset ympärilläni ovatkin kannustavia.


Tulevaisuudessa haluaisin olla paremmassa kunnossa kuin nyt. Joskus tämä tuntuu vähän puuduttavalta koska  olen välillä aika laiska liikkumaan ja haluaisin tunkea suuhuni juuri sen mikä maistuu hyvältä ja eteen tupsahtaa. Käyn kyllä lenkillä lähes viikottain, teen erilaisia lihaskuntoharjoituksia, ratsastan viikottain ja vikellän kaksi kertaa. Tämä ei vain tunnu riittävän ja haluaisin lisää ohjattua liikuntaa, koska sitä ei tule skipattua hetken mielijohteesta. Yksi laji minkä haluaisin aloittaa on kuntonyrkkeily, sillä se olisi myös hyvä vikellyksen oheistreeni.

ODOTAN KESÄÄ! Talvi saisi nyt sanoa adios ja päästää meidät nauttimaan lämpimistä ilmoista. Haluan todellisen intiaanikesän ja ottaa kesästä kaiken ilon irti. Hevosia, kavereita, hyviä ilmoja, hyvää ruokaa, ainutlaatuisia hetkiä, jne jne...


Toiveissani olisi myös päästä katsomaan vanhaa hoitsuani Onnia. En ole päässyt katsomaan Onnia kuin kaksi  kertaa kuluneen vuoden aikana ja muistin taas yhtenä päivänä kuinka ikävöinkään rakasta Onskaa <3. Onni oli vaan jotenkin se mun elämän hevonen ja kaipaan sitä edelleen vaikka jo vuosi on kulunut siitä kun Onni lähti.


Haluaisin käydä ratsastuskisoissa tallin ulkopuolella! Niin oudolta kun se itsestäni tuntuukin niin en ole käynyt kuin kerran kotitallin ulkopuolisissa kilpailuissa, vaikka olen ratsastanut jo yli 7 vuotta. Tämä on  tosiaankin jotain mitä mielestäni olisi mielenkiintoista koittaa ennen kuin mökkihöperöidyn ihan totaalisesti :D.


Haluan päättää toisen lukiovuoteni hyvin arvosanoin. Viimeinen jakso alkoi tällä viikolla ja nyt on viimeisen tsemppauksen aika. Tarkoituksena olisi yrittää päättää vuosi yhtä hyvin kuin edellinenkin eli niin, että kurssien keskiarvo olisi noin 9.

Sitten viimeinen asia mitä toivoisin tulevaisuudelta liittyy TEIHIN. Kevään tullessa te lukijatkin voisitte kömpiä talviuniltanne ja herätä kommentoimaan ja aktivoitua. Näin pysyisi bloggaajankin into yllä ja tekstit mielenkiintoisina :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti