maanantai 31. maaliskuuta 2014

Jotain jännää ja uutta, jotain tuttua ja suurta

Tänään oli luvassa ohjasajoa. Luultiin ettei Ulwaa ole koskaan ohjasajettu. Sitten kuitenkin selvisi että sitäkin oltiin kokeiltu viime kesänä kun poitsu oli kesälaitumilla toisella tallilla.
Ekaa kertaa tällä viikolla meitä odotteli jopa aika puhdas poni. Ei mutapanssaria, jes! Harjailun jälkeen alkoikin kunnon projekti kun kaikista ajovehkeistä piti etsiä Kakaralle sopivat. Loppujen lopuksi toin satlarista remmejä yksi kerrallaan ja niistä koottiin meille kamat. Ensi kerraksi meille onkin sitten sopivat :). 

Aluksi yritettiin mennä niin, että Emma olisi taluttanut toiselta puolelta. Todettiin kuitenkin, että homma toimii paremmin kokonaan ilman taluttajaa, koska Kakara meinasi koko ajan tunkea Emmaa kohti eikä keskittynyt ajajaan ollenkaan. Ilman taluttajaa sujuikin sitten hienosti. Muutaman kerran yritti kääntyä kohti, mutta ei sen kummempia. Mentiin käyntiä ja vähän raviakin. 
Emman poikaystävä Jani toimi tänään meidän hovikuvaajana :D.






Kun oltiin saatu Uluwatu tarhaan mentiin vähän kävelemään Kiwalla ja Metulla kentälle. Itse menin Metulla. Olipas mukavaa päästä pitkästä aikaa hevosen selkään. Ei me oikeastaan mitään edes tehty: kuhan löllittiin vaan. Makailtiin siellä heppojen peppujen päällä ja naureskeltiin että tähäkö tää meijän ratsastus on tullut. Ei kovin rankkaa :D. Yritettiin ottaa jos jonkin moista kaverikuvaa, mutta loppujen lopuks tää oli kyllä kaikista paras ja osuvin tähän hetkeen!


Ylihuomenna nää tyttelit starttaa viikoksi kohti Kanarian aurinkoa joten seuraavaa postausta tulee vasta sen jälkeen. Adios Amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti