maanantai 24. maaliskuuta 2014

Takaisin elävien kirjoissa


Vihdoin kaikki ylppärit on ohi ja elämä nostaa päätään. Nyt on aika jättää koulukirjat ja keskittyä johonkin ihan muuhun! Tää blogikin vois tän kaiken ajan lisääntymisen myötä herätä takaisin henkiin. Ja tässä henkiin herättämis postauksessa on muutamiakin kivoja juttuja ja paljon kuvia.

Lauantaina kävin Heinämäessä maastoilemassa kera ystävien. Menin Vismutilla joka on reilu 20 vuotias puoliverinen papparainen. Käytiin sellanen pikkunen lenkki kivassa säässä ja näin vähän tuttuja.
Tiia vähän salakuvas meitä :D




Vikellysrintamallakin on valoa tunnelin päässä, vaikka yksi meistä lopettikin tämän harrastuksen. Toistaiseksi ollaan treenailtu pukilla paikallisella nuorisotalolla, koska joukkueelta puuttuu hevonen. Nyt kuitenkin käytiin koittamassa uutta heppaa vikellykseen. Ruuna oli iso ja tosi hyvässä kunnossa. Lähestymiset meni tosi hyvin kaikissa askellajeissa, eikä se yhtään väistänyt tai pelännyt meitä vikeltäjiä. Uusista jutuista se vähän välillä jännitty mutta kohta otti nekin ihan lunkisti. Tänä sunnuntaina mennään koittamaan uudestaan.

Tänään pestiin Emman kanssa Kiwa, Metu, Minda ja Uluwatu. Pumpulat on viimesen kaks viikkoa näyttäny siltä, että ne on uinu mutaliejussa ja viimein oli tarpeeks lämmintä ja aurinkoista pesuhetkelle. Minda meni tietysti heti piehtaroimaan ja lopputulos oli samaa luokkaa kuin lähtöpistekin. Mutta muut ystävät on vielä toistaiseksi hyvän tuoksuisia ja pehmeitä kuin pumpuli.
Ja Kiwa paisuu kuin pullataikina. Varsomiseen ei enää ole kuin reilu kaks kuukautta ja sitten tallilla vilistää taas heppavauva. Toivotaan sormet ristissä että sieltä tulee pieni prinsessa :).
Toi vähän isompi vauva pääs tänään hommiin. Uluwatulla oli nimittäin irtojuoksutushetki. Ja hienoja liikkeitä pieni oripoika meille näyttikin. Mä olen siitä kyllä niin ylpeä!



Elvis-tukka 



Kouluheppa ...

... ja melkein esteheppa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti