perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pienen pieni pomppuponi - PALJON kuvia ja video

Tänään meijän pieni Kakara pääs pomppuponin hommiin. Aluks rakennettiin rakkaudella maailman hienoin hypytyskuja, johon tuli tolppia, puomeja, "sokeripaloja", liinoja... Luovuus on tässäkin kaiken a ja o.
Ensin Minda-mummo kävi virkistäytymässä kentällä ja muistelemassa miltä hyppääminen tuntuu (=hyppäsi kaksi kertaa sarjan :D). On niin hauska nähdä ku vanhan ponin katse syttyy ja se on ihan innoissaan!


Uluwatu sai jalkoihinsa varmaan ensimmäistä kerta ikinä suojat ja butsit. Odotettiin suurinpiirtein lentävää ponia niiden takia, mutta eipä tuo noista välittänyt. No suitset päähän ja kentälle. Ensin esteisiin tutustuttiin taluttaen, jonka jälkeen laskettiin Kakara irti.
Olihan tuo alussa vähän hapuilevaa, mutta kun päästiin vauhtiin ja esteisiin tuli edes hiukan enemmän korkeutta niin johan rupes onnistumaan. Lopulta varsa meni molempiin suuntiin kivasti ja hyppeli muutamankin kerran oma-aloitteisesti. Hieno puppeli!


















Väänsin tota videota koko illan sydän verellä. Laatu on kuraa ja efektejä 0. Tää kone siis lagaa niin paljon etten nää mitään kun teen tota vidota koska tää vaan koko ajan lataa eikä näy mitään. Saatikka sitten että pystyisin lisäämään yhtään efektiä mihinkään... Mur. Ja sitten kun olin tämän kaiken tappelun jälkeen saanut videon tallennettua se on pikselimössöä. No siinä tuo nyt kuitenkin on.

2 kommenttia:

  1. Voi ihana Minda! <3 Mindan ilmeestä näkee kuvan perusteella kuinka sen katse sytty et hypätään! :) Ja ihana tuo varsa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minda on niiiiiiiin söpö!!!! Ja super energinen ja pilke silmäkulmassa :)!

      Poista