sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

it is over :´(


Maanantaina menin siis uudestaan Eevalle ihan vain tarkoituksena ratsastaa Onska. Eeva oli laittanut Onnista sunnuntaina ilmoituksen nettiin ja jo maanantai aamuna oli tullut paljon kyselytä. Yksi ostaja olikin jo tulossa katsomaan Onskaa jo heti illalla. Emmakin oli tallilla ja mentiin ennen ostajien tuloa kaikki kolme ratsastamaan. Eeva meni Mendozalla, Emma Kiwalla ja mä Onnilla. Mentiin varmaan n. tunti ennen kuin ostaja ehdokkaat tulivat. Onni oli mennyt koko tunnin tosi hyvin ja lopputunnin menin ilman gramaanejakin. Sain esittää Onnin ostajille jonka jälkeen he kävivät sen selässä. Kokeilun jälkeen mentiin kaikki yhdessä talliin ka purettiin Onska. No hetken myöhemmin he sitten ilmoittivat ottavansa Onnin. Itkuhan siinä sitten tuli... Saan kuitenkin käydä katsomassa Onnia.

Tiistaina oltiin sovittu että Emma tulee ottamaan meistä kuvia vielä tallille. Taluttelin ensin Onskaa ja siitä otettiin muutamia kuvia. Samoin harjauksesta. Alkutunnin menin gramaaneilla ja lopputunnin ilman. Meni taas ihan älyhyvin ja olin tosi tyytyväinen. Laukkatyöskentelykin meni tosi hyvin.

Keskiviikkona menin päivällä käymään kotona ja illan suussa menin takaisin Eevan kyydissä kun en päässyt aikaisemmin. Illalla en sitten enää ehtinytkään ratsastaa, mutta sainpahan viettää edes vähän aikaa Onnin kanssa. Katsottiin vielä kuitenkin illalla samana päivänä ilmestynyt Twilight-Aamunkoi

Torstaina oli Emmin ja Lauran tunti ja he menivät Metulla ja Onnilla. Päätin sitten mennä vähäksi aikaa Kiwalla siihen kentälle pyörimään. Kiwa tuntui tosi hyvältä ja oli juuri oikealla kuolaintuntumalla. Menin siis ilman satulaa kun ei sille Kiwalle oo voinut enää pitkään aikaan laittaa satulaa sen vauvamahan takia. Kiwa meni myös ihanan rauhassa. Menin varmaan n. 45 min. Kun Lauran ja Emmin tunti oli loppu menin vielä vähäksi aikaa Onnin selkään ja se oli ihan hyvä. Laura ja Emmikin katselivat kentän laidalla ja sanoivat että meidän meno näyttää hyvältä :).

No perjantaina Eevakin tuli ratsastamaan Metun. Itse menin taas Onnilla. Onni ei ollut yhtähyvä kuin edellisellä kerralla mutta ihan ok kuitenkin. Ongelmana oli että Onska ei oikeen kuunnellut ja juoksivähän alta. Syy oli kyllä ihan omani koska jäin alkutunnistä liikaa ohjaan kiinni ja Onska protestoihieman sitä. Laukkatyöskentely oli kuitenkin parempaa kuin ravityöskentely ja se sujuikin oiken hyvin. Oli tosi haikea fiilis kun ajattelin sen olevan vika ratsastuskertani Onnilla. Eeva kuitenkin ehdotti että voisin mennä vielä aamulla viimeisen kerran Onnilla.

Aamulla heräilin aikaiseen, jo seitsemältä, että ehdin kunnolla ratsastamaan. Ruokin ensin hepat jonka jälkeen aloin laittamaan Onnia valmiiksi. Harjailin kunnolla ja otin muutamia kuvia. Ei tullut tosin mitään hyvälaatuisia kuvia, mutta onpahan kuitenkin. Ratsastaessa Onska oli ihan ok ja otin lopputunniksi satulan vielä pois. En tehnyt mitään erikoista, halusin vain istua vielä kerran Onskan selässä. Kävelin tosi pitkät loppukäynnit, ainankin 5 kertaa kävin rannassa. En olisi millän halunnut nousta pois Onnin selästä ja kyyneleet vierivät pitkin poskia... No harjailin Onnia siinä vielä rauhassa ja siistin sen matkaa varten. Sitten menin käymään ylhäällä ja ostajat olivatkin jo tulleet ja tekivät papereita kuntoon. Sitten mentiin hakemaan poika alhaalta ja aloitettiin lastaus. Onni ei ihan heti mennyt koppiin, ihan kuin olisi vaistonnut jotakin. Vielä viimeiset moikkaukset Onnille ja sitten he lähtivät... Kiitos kaikesta rakas, toivottavasti nähdään pian <3. Kuvia tulee taas myöhemmin kun saan ne Emmalta...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti