sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lomailut :)

No niin viimein pääsin koneelle ja sain aikaiseks ruveta väsäämään tätä postausta. Menin siis lauantaina Eevalle siinä iltapäivällä. Eevalla ei ollut vielä ketään kotona joten menin melkein heti talliin. Putsasin eka karsinat ja lähdin sitten ratsastamaan Onskalla. Onni meni ihan hyvin. Tehtiin aika monenlaisia tehtäviä väistöistä etu- ja takaosakäännöksiin. Olin ihan tyytyväinen kun Onni ei pahemmin sählännyt mitään ylimmäräistä vaan keskitty olennaiseen.  Ratsastuksen jälkeen menin talliin ja iltaruokin hepat.

Sunnuntaina heräilin joskus varmaa puol ysin pintaa ja kävin päivällä ratsastamassa Onnin, kaikki meni taas ihan ok, ei siinä sen kummempia kun en enää oikeen muista et mitä oikeen tein :D. Eevakin oli Metulla siinä ja hyvältä näytti. Pakotin Eevan vielä käymään Onnin kin selässä lopuksi :D. Siinä sit siivoilin vähän tallia ja putsasin karsinat jne. Joskus kolmen aikaa alettiinki sit Eevan ja Ipen kaa kattoo leffaa. Mul oli noi kaikki Twilightit mukana ni katottii sit niitä. No noihan ihastu niihin sit niin paljon et siitä tuliki sit oikee Twilight-maraton, eli katottiin kaikki kolme putkeen :D. Eeva kyseli sit siin viel ihan innoissaa et milloin se nelonen tulee dvd:lle ku se on nyt pakko nähä! Illalla vielä ruokinta ja ajoissa nukkuu.



Aamulla aikanen herätys seiskalta ja talliin. Tein samalla karsinat ku oottelin Emmaa. Emma tuli joskus vähän ennen puolta päivää. Päivällä mentiin kaikki kolme ratsastamaan, mä menin Kiwalla, Emma Onnilla ja Eeva Metulla. Kiwa oli jotenki ihan hassun tuntunen enkä oikeen saanut siihen kontaktia. On tainnut ne Kiwan käyttöohjeet päästä vähän unohtumaan... Tuntu jotenki painavan ohjalle enkä oikeen saanut sitä irti vaikkei se kaahannutkaan ja oli muuten ihan ok. Meni kyllä "muodossa" ei siinä mitään, mutta ei oikeen kantanut  itseään niin kuin olisin halunnut :/ Lopuksi menin vielä Metukan selkään loppu raveiksi ja Emma halusi että käyn Onskan selässä joten menin sitten sieläkin vielä käymään. Opetettiin Mindalle kaikkia hauskoja temppuja kuten pystyynhyppäämisen ja kuopimisen käskystä :D.
Ja taas oli tiedossa leffa ilta kun Eevan poika Epe oli käymässä niin saatiin sen koneelta leffoja. Nyt katottiin kauhuelokuva The Descent. Toisaalta se oli suht pelottava mut sen jälkeen kun ne örkit mitä siin oli ni oli tullu ekan kerran ni ei ne sit enää pelottanu.



Tiistaina aamulla taas iloisena talliin :D. Emman kanssa tehtiin karsinat ja ratsastettiin Metu ja Onni. Meni 45 min Metulla ja 15 min Onnilla. Metu oli ihan super ihana! Menin ilman kannuksia gramaaneita ja raippaa ja silti toimi ku unelma. Tosi hyvin on nyt menny eteenpäin siellä ratsutuksessa. Nyt pysty ratsastamaan ihan erilailla pohkeella. Emma katto Onnin selästä meijän menoa ja kehu erityisesti laukkatyöskentelyä joka olikin parantunut ihan huimasti :). Oon tosi ylpeä pojasta. Lopussa kävin vielä Onnin selässä ottamassa vähän ravi ja laukkatyöskentelyä ja sitten loppukäynnit rannassa. Päivällä siivoiltiin porukalla Eevalla kotona ja illalla katottiin taas leffaa :D. Tänään oli vuorossa Remamber Me jonka olinkin jo nähny ja on yksi suosikki leffoistani.



Keskiviikkona oli taas perusaamu-jutut. Lähettiin porukalla käyntimaastoilemaan hepoilla. Maastossa oli ihanan rauhallista ja kaunista. Kun oltiin tultu maastoilemasta oli vuorossa hiihtoratsastusta ja Eevakin laitettiin suksille. Alussa Eevaa vähän jänskätti mut sit totes touhun olevan ihan super hauskaa :D. Sitten oli mun ja Emman vuoro roikkua perässä ja lopuksi loppuverkat kentällä. Sitten piti putsata karsinat ja sen jälkeen ylös syömään. Illalla Emma lähti kotiin ja tehtiin viellä yhessä iltatallit :).

Torstaina mun annettiin nukkua ja heräilin omia aikojani joskus puol 9:n aikaan. Siin aamupäivällä en sit oikeesti tehny mitään. Kattelin vaa ku Eeva teki paperitöitä ja auttelin niissä. Suunnitelmissa oli et mennään Eevan kanssa ratsastamaan mutta ei sit taas jotenki päästy lähtemään. Illalla mentiin syömään Eevan kanssa Santa Fe:hen, Ipe ei jaksanut lähteä mukaan. Söin jonku sellasen kana-jutun jossa oli lisukkeena vohveliperunoita, hedelmiä ja salaattia. Mentiin illalla tekemmään Eevan kanssa iltatallit ja sit aikaseen nukkumaan.



Perjantaina tein Ipen kanssa aamutallit ja sit lähettiin Eevan kanssa ratsastamaan. Menin Onnilla ja en ollu taas yhtään tyytyväinen kun se vaan sähläs ja keskitty pelkkään Metukkaan eikä kuunnellu yhtään mun apuja. Muutenkaa en saanu siihen oikeen mitään kontaktia... Onneks pääsen ens viikolla Eevan tunnille ni saan vähän kommentteja omaan apujen käyttöön ja ratsastukseen. Päivällä käytiin nopsaan Kievarissa, tukussa ja Oilonilla. Käytiin ostamassa Eevan järkkäriin uusi objektiivi Anttilasta, sellanen 70-300mm. Sit takas Eevalle ja mua haettiin joskus 5 aikaa ja menin iskälle viikonlopuks.



Ens viikolla kahet vikellystreenit, maanantaina Donilla ja keskiviikkona pukilla. Sit joku päivä ois tarkotus päästä Eevan tunnille Onnilla ja Tanjalta tuttu Mindan "ex-ylläpitäjä" Jose tulis ehkä joku päivä mukaan :). Kuvia tulee sitten kun saan niitä Emmalta ja Eevan kamerasta jolla kuvailin koko viikon.

2 kommenttia:

  1. No oppiko minda hyppää pystyyn? (: Ja hyi toi The Descent on ihan kauhee leffa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oppi :D. No se oli siin alus vähän pelottava mut sit siin lopus ni ei niis enää ollu mitää pelottavaa ;D

      Poista