perjantai 30. maaliskuuta 2012

Vihdoin perjantai

Joo on tää koeviikko ollu aika rankka ettei oo ees koneelle mikäänpäivä ehtiny. No mut tässä nyt ollaan ja vihdoin pääsen kirjottelee.
Ei täs viikol nyt oo ollukkaa kyl ees mitää ihmeellistä kun en oo tallillekkaa ehtiny ollenskaa. Maanantaina oli treenit ihan normaalisti Takkulassa. Tehtiin vähän laukka, ravi ja pari- yms tasapainoharjotuksia. Tehtii esimerkiks käynnissä sellasta et kaks oli selässä seisomassa ja sit piti vaihtaa paikkoja. Kaikki meni ihan hyvin paitsi et en päässy yhel kerralla laukassa selkään kun Doni oli aika vauhdikkaana ni ku en meinannu päästää irti ni meinasin mennä jalkoihin... No ei siin mitää sit käyny ja treenit jatku ihan normisti :D.

Viikolla sain myös yhteyden Onnin omistajaan Facebookissa. Hyvin on poika kuulemma sopeutunut <3. Nyt pitäis vaan saada aikaseks lähettyä kattomaan rakasta kuhan nyt vaa saa järjestettyää :). Ovat olleet tosi positiivisia sen suhteen et saan käydä Onskaa kattomassa ja siit oon tosi onnellinen <3. Tät biisii on ollu jotenki ihana kuunnella nyt ku on ollu ikävä Onnia.



Sain "uuden" skootterinki. No ei se mikää uus oo ja ihan tollai halvin kiinalainen mut ihan se ja sama kuhan toimii. Saatiin toi meinaa vaa sillai "kaupan päälle" ku joku osti äitin moottoripyörän. Alko meinaa mennä hermo tohon mun Peugeottiin ku ei enää kulkenu, lähteny liikkeelle eikä menny yhtää mäkeä... Huomenna äitin kanssa kaupungille. Saa nähä mitä sielt tarttuu matkaan :).


Että sellanen...

Tollasset jos sais :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti