perjantai 20. huhtikuuta 2012

Mendoza ♥

Joo ja taas uutta ulkoasua pukkaa. En vaa jotenki nyt osaa päättää, mikä näyttää kivalta. Mutta äänestäkääs tuolla siivussa et mitä tästä nyt sit tykkäätte. Enkä vaa vielkää saa sitä banneria ladattua. Pitää yrittää keksiä joku ratkaisu :/.

Tallilla oli viimeksi eilen. Ratsastin Mendozalla. En ehtinyt alussa juoksuttaa, mutta olin kyllä ihan yliityytyväinen jo heti alkutunnista. Tehtiin taas kerran paljon ympyrätyöskentelyä. Metu taipui hyvin ja tahti sekä tempo säilyivät kaikissa askellajeissa. Yritin myös sitten keskittyä enemmän omaan istuntaani. Varsinkin niihin ongelmallisiin ja heiluviin jalkoihini. Kun keskityin ja Metukmin liikkui hyvin niin sain ihan ok pidettyä jalat paikoillaan, mutta kyllä se vaatii paljon keskittymistä. Mutta takaisin Metuun. En siis tarvinut ollenkaan sivareita tai muitakaan apuohjia. Metu kokosi itseään hyvin kaikissa sekä käynnissä, ravissa ja laukassa. Yllätyksekseni oikeakin laukka oli tosi hyvä! Varsinkin siihen nähden mitä se on minun ratsastaessani nyt ollut.



Ajattelin perustaa vielä erikseen valokuvausblogin kun hankin luultavasti ensikuun aikana Canon EOS 600D digijärkkärin. Sitä odotellessaNyt on skootterikin kaivettu talviteloilta ja pian pääsee aktiivisemmin talleilemaan kun ei ole enää kyydeistä kiinni :).


Teit ei varmaa kakkaakaa kiinnosta nääm mun kirjaostokset mut laitoin nyt kuiteski. Oon nyt niin rakastunu näihin kirjoihin et piti käydä ostaa viel tääki tonne omaan kirjahyllyyn ;).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti