maanantai 9. huhtikuuta 2012

Loma

Perjantaina ei tapahtunu mitää kiinnostavaa. Käytiin vaan mammalla pääsiäiskahvilla.
Lauantaina menin Eevalle puolenpäivän aikoihin. Ensin ratsastin Kiwalla. Meni ihan jees. Tein perusjuttuja: voltteja,ympyröitä jne. ravissa ja käynnissä. Ei siinä sen ihmeempiä. Illemmalla menin Mendozalla. Ensin kävelin ja alkuverkkailin vähän. Menin ilman gramaaneja, kannuksia tai raippaa. Tein ympyröitä jne. Noin puolessa välissä Eeva tuli kattomaan kun mä ratsastan ja neuvo siinä samalla. Tehtiin työskentelyä keski-ja pääty-ympyröillä kaikissa askellajeissa. Keskityttiin paljon ulkoapuihin ja siihen että saadaan Metun ryhtiä nousemaan. Käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin ok, laukassa vasen laukka oli hyvä, oikea ei niinkään. Olin suht tyytyväinen ratsastukseen ja kehuja sateli :D. Vaikka mun mielestä se ei ees menny ihan niin hyvin.

Sunnuntaina ratsastin aamupäivästä Kiwan. Siinä samalla auttelin jtn. Mindan ponitalutus ihmisiä kun sellasia siihen tupsahti. Sit kentälle. En oikee osaa kertoo näist Kiwan ratsastamisista mitään sen kummempia. En meinaan tee mitään hirveen tähdellistä. Pääasia on et tamma-mamma saa vähän liikuntaa. Mut meni ihan hyvin taas. Iltapäivällä Emma tuli kanssa tallille ja menin Metulla. Ensin kävelin alkukäynnit rantaan ja sitten juoksutin n. puoli tuntia liinassa. Kuunteli juoksuttaessa tosi hyvin. Menin selkään ja taas alkuverkkailin. Verkkojen jälkeen Eeva tuli taas kattelemaan. Tehtiin samoja asioita kuin lauantainakin. Meni suht samalla lailla kuin silloinkin. Oikea laukka oli edelleen hieman hankala ja siinä laitettiin aluksi löysät sivarit. Sekin alkoi tosin sujumaan ihan ok sen jälkeen kun tajusin taas käyttää painoapuja paremmin.
©Emma

©Emma

©Emma

Illalla katottiin The Descent 2 :DD. Oli suht pelottava. Tai siinä oli sellassia ärsyttäviä säikäyttelykohtia :D.



Maanantaina en ratsastanu ite ollenkaa mut pidin Emmalle tuntia Metukalla. Ensin juoksutettiin Metu niin siinä vikelsin. Tein ihan perusliikkeitä ja muutamia totuttelu-juttuja ravissa ja laukassa. Sitten vaihettiin satula ja Emma meni kyytiin. Keskityttiin aika paljon Emman istuntaan ja tehtiin ympyräjuttuja. Emmalla meni ihan hyvin :). Eevan kanssa katoin vielä pari leffaa kun Emma lähti kotona käymään. Emma otti mut kyytiin Eevalta 5:n aikaan ja lähettiin Takkulaan kun mulla piti olla vikellystä. Takkulan harjoitusestekisat kuitenkin venähtivät ja emme päässeet treenaamaan ollenkaan.

2 kommenttia: