sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Eeva, have a happy trip in Bali!

Kuva maanantailta ku en jaksa kuvapostausta vääntää. Ruman istuntani deletoin :D. (c) Salla
Joo mun postaukset on ollu nyt vähä vähissä täl viikolla ku on ollu vähä kiirusta vielä ku lomaaki on ollu pari pv. Mutta asiaan... Eerika kävi siis liikuttelemassa Onskan torstaina ku itse päätin iskeytyä Eevalle Emman kanssa kun vielä vapaatakin oli ja Eevan reissu jo ens viikolla. Oikeestaan mitään ei torstaina ees tehty. Perjantaina pestii hevoset päivällä ja yritettiin siivota tallia mut ei oikeen ehitty. Menin Eevalta mammalle yöks. Oli kiva olla pitkäst aikaa mammalla :)).

Lauantaina menin puolen päivän aikoihin kotiin ja pian jo sen jälkeen ridaamaan Onnia. Onni meni ihan jeba. Tehtiin ympyrä työskentelyä ja temponvaihteluharjoituksia. Onni alkoi jo tuntumaan ihan hyvältä eikä ollut läheskään niin pihalla siitä mitä pyydän niin kuin vielä maanantaina. Totesin tosin että ympyrätyöskentelyä on tehtävä vielä paljon kaikissa askellajeissa jotta ulkoavut menisivät paremmin jakeluun ja kyljistä tulisi joustavammat. Lisäykset sujuivat ihan hyvin ja askeleeseen tuli laajuutta mukavasti eikä koko pakettikaan levähtänyt. Onnilta oli aamulla irronnut kenkä joten piti ruveta kengittäjääkin siinä sit etiskelemään... Sitten kotiin ja kamat reppuun ja odottelemaan soittoa Eevalta jotta pääsisin kyytiin.
Eevalle lähdin joskus seiskan aikaan illalla. Ei mitään kummempia siin illalla taas tehtykkään, mutta oli kiva mennä sinne silti.

Sunnuntai aamulla Emma tuli myös Eevalle ja suuntanan Kiwan ja Metun ratsuttajan talli. Hevoset meni yllättävän hyvin koppiin vaikka Metua aluksi vähän jänskättikin. Koko lastaukseen ei mennyt ku puol tuntia! Eip siin sit mitää kaikki meni sielläkin päässä hyvin ja sit kotia kohti. Alku illasta kotiin jne. En enää kyennyt saamaan itseäni ratsastamaan Onnia kun niin kylmää ja pimeää... Mutta huomenna sitten :). Sori ku tuli tällanen romaani...





Pitihän nyt tännekki iskee kuva mun uudest peilistä :D

2 kommenttia:

  1. Onks eval uus talli vai? häh? :o
    mist noi heppa kuvat on? :)

    VastaaPoista
  2. Ei oo uutta tallia. Noi on sielt ratsuttajalta :).

    VastaaPoista