sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Hankikuvia ja muuta mukavaa ;)


Veeran pyysin tnä ihan extemporee meille ja tallille mun seuraks ja kuvailee. Aluks menin kentällä ja sit mentii pellolle jossa oli varmaa vajaa puol metrii lunta. Kentällä en tehny mitää kovin ihmeellistä, ihan perus juttuja. Onni oli ihan ok, vieläkin tosin ärsyttää kun ei reagoi kunnolla pohkeeseen. Pitää nyt ruveta tekemään ahkerasti siirtymiä jotta reagointi ja siirtymät muutenkin parantuisivat.










Kentältä siirryttiin pellolle ja otettiin satula ja gramaanit pois. Onnin ravi oli vielä 10-kertaa pompottavampi hangessa ja rupes naurattaa ihan hulluna kun vaan pomppi eikä saanut ohjattua mihinkään suuntaan :D. Laukkaaminen oli ihan super hauskaa myös kun lumi vaan pöllysi. Oli ihan über hauskaa. Lopuksi mentiin kävelemään vielä tielle. Aion mennä kyllä joku muukin päivä pellolle, on meinaa hyvää treeniä Onskalle :).










Kaikki kuvat (c) Veera

3 kommenttia:

  1. oli iha sika kivaa olla mukana! ja tulihan noista kuvistakin ihan kivoja vaikka mietin et jääkö laukka kuvat epäselviks :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva ku olit mukana :) .Ne laukkakuvat oli jotenki vähä heilahtaneit? Miksköhän? no mut ei se haittaa, muut kuvat oli laatusia :).

      Poista
  2. Moi, kiva blogi. Oon seuraillu jo jonkin aikaa.Olisi kiva jos alkaisit lukemaan munkin blogii: katapony.blogspot.com

    VastaaPoista