lauantai 14. tammikuuta 2012

Maastoilemassa Pennalan koululla

Kävellessäni tallille mietin ihan hirveesti mitä tekisin ku menin tallille jo about 2 aikaa ja oli niin valosaa ja talvista ku niin paljon luntaki. Mietin siinä et pitäiskö mennä pellolle ratsastaa, vaiko pellolle juoksuttaa, irto juoksuttaa kentällä vai ihan vaan vääntää kentällä koulua?
Onneks nykyinen Sulon yläpitäjä Salla kysy haluisinko lähtee maastoon. Ja tottakai halusin :) En ollut ikinä käynyt tallin takana olevissa maastoissa joten annoin Sallan kertoa reitin. Mentiin siellä puun hakkuu reittejä ja oli tosi kaunista :). Lopulta tuli sellanen puomi vastaan mutta päästiin sen ohi. Niin pitkällä Sallakaan ei ollu käyny ikinä. Jotenkin kummassa löydettiin lopulta tiemme Pennalan koulun takana olevalle tielle :D. Oli siinä sit vähän ihmettelemistä et onkos tää täältä mennessä näin lähellä kun kiertäen koululle on n. 8km ja tuolta vain vajaa viisi.
Kun oltiin takaisin tallilla käytiin vielä laukkaamassa yksi ylämäki ja sitten käveltiin pitkät loppukäynnit. Kylmäsin Onnin toisen takajalan kun oli hiukan lämmin, ihan vaan varmuuden vuoksi kun ei ollut kuitenkaan mitenkään hälyyttävä mutta pitää vähän seurata. Luultavasti pientä rasituslämpöä... Kuvia en  nyt taaskaan täöltä retkeltä saanut ku kameran patterit sano adios...

Pennalan koulu


Sulo


1 kommentti:

  1. Haluisin tulla rarsastamaan tuonne pennalaan. Onko talli yksityinen?

    VastaaPoista