keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mielikuva sisustusta


Tänään "hengasin" siis yli 7 tuntia kaupungissa?!?! Ja tämä ihan vaan siks etten jaksanu lähtee kotii ennen treenejä jotka alko kuudelta vaikka pääsin jo puol 11 koulusta. Ja huomennakin tarvii mennä vasta 12 :).
No joo mut päivän kuulumisiin. Siinä seitsemän tunnin aikana ei tullut tehtyä oikeen mitään järkevää. Oottelin eka pari tuntia Emmaa ja mentiin sitten "mielikuva sisustamaan" :D. Keksin siis siinä oottellessa että voitais Emman kanssa mennä eri kauppoihin kattoo kaikkii erilaisia kalusteita kynttilöitä jne. Kun Emma sit parin tunnin päästä häippäs ni menin suoraan treenitiloihin lukee historiaa kun on pe koe.
Vikellyksessä piti tehdä alun perin küria mutta koska meitä ei ollut kuin 4 niin tehtiin erilaisia liikkeitä mahdollisimman pehmeästi. Tämä siksikin että meidän pitäisi nyt ruveta koittamaan Takkulan tuntsaria Donia vikellykseen ja Donilla ei ole aikaisemmin vikelletty.
Treenit meni yllättävän hyvin vaikka aluksi aattelinkin ettei varmaan tuu mitään taas kun en vikeltäjänä ole ihan siitä hellävaraisemmasta päästä... Ymmärsin siis kuitenkin kaikki jutut aika hyvin ja Liiakin kehui :).

Tässä vielä kuvia mielikuva sisustamisesta. Meni aika astia painotteiseksi :D.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti