sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Weekend

Perjantain-sunnuntain tapahtumat tulee nyt sit tässä.
Perjantaina siis Emma tuli päivällä meille. Mietittii eka mitä voitais tehä ja lopulta päädyttiin laittamaan Onnille kärrit perää. Onni on siis ex-ravuri mutta ajettu ei oo vuosiin. Tehtiin aluksi vaan niin että taluteltiin kärryjen kanssa kentällä ja katottiin miten teagoi niihin perässään. Ei mitään ongelmia. Koska meillä ei ollut ohjia kun ne olivat aikaisemmin menneet rikki, tyydyimme vain siihen että lopulta itse istuin kärryssä ja Emma talutti Onskaa. Vähän mentiin raviakin ja Onni kuunteli hyvin. Otimme sen jälkeen valjaat ja kärryt pois ja ratsastin hetken ilman satulaa jotta tulisi vähän kunnon liikuntaakin. Emma meni jälkeeni myös hetkeksi selässä käymään.


Menin talleilujen jälkeen vielä Veeralle yöksi. Ja  sieltä olikin tarkoituksena lähteä aamulla Pyyrylään.

Lauantaina sit lähettiin aamulla Veeralta Pyyrylään ja siellä oltiin jo vähän yli 9:n aikaan. Aluksi taluttelimme Allua tiellä ja kuvailin Veeraa ja Allua siinä samalla. Sitten päästettiin Allu irtojuoksutukseen kentälle. Ihan kivan näköinen ruuna, ja mukavan näköiset liikkeetkin. Siinäkin tuli kuvattua aika paljon. Jonkun puoli tuntia siinä juoksutettiin Allua ja Veera meni sitten selkään ja käpsytettiin taas tiellä.
Mentiin tallilta Veeralle syömään ja sieltä meille. Lähettiinki siitä heti kun tultiin joskus klo 13:n aikaa meille ni tallille. Oteltiin kuvia tiellä, metässä ja pellolla. Sen jälkeen päästettiin Onnikin irtojuoksutukseen kentälle. Kivan näkönen se Onniki oli siinä juostessaan mut ei kyl vapaaehtosesti juokse mihinkää suuntaa :D. Sen jälkee laitettiin satula selkään ja menin kyytiin. Onska tuntu ihan hyvältä. Menin muutamia siirtymä juttuja ja jtn ympyröitä. Ravi ja käynti ok. Laukannostot ravista taas kyseenalasia mutta käynnistä hyviä. Itse laukkin pyöri ihan hyvin eikä töksähtänyt. Oikeaan oli toisin parempi kuin vasempaan. Veera haettiin jo suoraan sielt tallilta ja ne heitti mut samalla kotiin. Teen vielä täst päivästä erikseen kuvapostauksen ku ehin. Onnin irtojuoksutuskuvia en saanut kameralta ulos... Mut koitan viel illalla uudemman kerran.









Sunnuntaina taas maastoiltiin. Seurana toimivat Jonna Maxilla ja Salla Sulolla. Mentiin käynti-ravi lenkki. Oli kyllä kylmä päivä, 15 astetta pakkasta, hrrrr... Aluksi ratsastamaan lähtiessä oli tosi lämmin ku olin laittanu kunnon kerrospukeutumisen mut kun tultiin alko nipistelee inhottavasti poskia ja varpaat oli aika jäässä. Mut täytyy kyl myöntää et kyl tuol metsässä on kaunista <3. Mentiin tallin takana oleva metsälenkki Pennalan koulun taakse.
Kun päästiin takasin tallille ni mua alko oikeen naurattaa kun Onnin turpakarvat oli ihan jäässä ja turvassa kasvoi kaksi vähän isompaa jääpuikkoa. Muutenkin heppa oli kuin iso lumihiutale :D. Otin siitä kuvanki muttei näy siinä niin hyvin.


1 kommentti:

  1. JES toi kuva minkä sain jopa otettuu onnista ja kärryistä :DDD

    VastaaPoista