maanantai 18. kesäkuuta 2012

Haastetta kerrakseen!

Haasteen säännöt:
Vastaa haastajan esittämään 11 kysymykseen ja haasta seuraavat 6 blogia, joille keksit uudet kysymykset.
(Ja minähän sain tämän Wayward -blogin kirjoittajalta. Kiitoksia vaan :D

Kysymykset seuraaville:
1. Milloin aloitit ratsastuksen ja miksi?
2. Harrastatko jotain muuta? Ketro siitä lyhyesti
3. Paras kirja, jonka olet lukenut?
4. Lemmikit ja kuvat niistä?
5.Paras ottamasi valokuva?
6. Mikä saa sinut vihaiseksi?
7. Oletko hyvä koulussa?
8. Miksi bloggaajaksi?
9. Paras muistosi?
10. Suunnitelmat kesälle 2012?
11. Koetko olevasi materialisti?

Haastetut:
1.Annika ja Krone
2.Life is learning
3.Life's too short to blend in
4.Mallu ja hepat
5.Veera ja Heta
6.Tiia ja ponit

Vastaukset itselleni osoitettuihin kysymyksiin:

1.Miksi juuri hevoset?
Nooh tähän on vähän vaikea vastata, koska mitään selkeää syytä ei oikein ole. Pienempänä kokeilin useita harrastuksia, joista mikään ei oikein iskenyt. Kun pyysin äitiltä, että saisin lähteä koittamaan ratsastusta äiti ajatteli vain, että antaa tytön kokeilla ja, että tämä on varmaan taas vain yksi harrastuskokeilu muiden joukossa. Tämä harrastus kuitenkin jäi ja hevosista tuli osa viikottaista rutiiniani ja yksi tärkeimmistä elemänosaalueistani. Muutaman vuoden ratsastettuani mukaan kuvioihin tuli myös vikellys.

2.Millaisia blogeja luet mieluiten?
Mulla ei ole blogeissa oikeastaan minkäänlaisia "kriteerejä". Luen itseäni kiinnostavia blogeja. Niissä on siis lähes aina hevosia ja usein ne ovat myös ystävieni, muuten tunnettujen tai puolituttujen blogeja. Pidän blogeista jossa on paljon kuvia, selkeä ulkoasu ja mielenkiintoisia tapahtumia.

3.Haaveammattisi?
Tämä onkin suuri kysymysmerkki. En ole oikeen koskaan löytänyt sellaista "tämä se nyt on"- tunnetta ammateista, vaikka niitä olen yrittänytkin miettiä. Tämä onkin yksi syy siihen, että olen lukiossa.

4.Millaiseksi ihmiseksi kuvailisit itsesi?
Varmaankin sosiaaliseksi ja iloiseksi. Olen myös aika herkkä ja kaipaan hyväksytyksi tulemisen tunnetta. Minulla on myös itselläni kova hinku miellyttää kaikkia muita, mikä ei aina ole ihan hyväkään...

5. Oletko koskaan kyllästynyt hevosharrastukseen? Miksi/miksi et?
En ole. Harrastukseni on aina ollut minulle kaikki kaikessa enkä ole harkinnut sen lopettamista, vaikka en koekkaan olevani hirveän hyvä ratsastuksessa ja vikellyksessä. Hevosten muuhun käsittelemiseen varmuutta on tullut vuosien myötä.

6.Mitä tekisit jos et harrastaisi hevosia?
En oikeastaan tiedä. Varmaan keskittyisin vielä enemmän kouluun, lukisin kirjoja ja saattaisin harrastaa jotain vähän "poikamaisempaa" urheilulajia. Aikaisemmin olen harrastanut esimerkiksi koripalloa.

7.Koetko olevasi hemmoteltu?
Joissain asioissa kyllä toisissa en. Olen etuoikeutettu harrastamaan näinkin kalliita harrastuksia jne. Toisaalta teen kyllä töitäkin haluamieni asioiden eteen. Jos haluan esimerkiksi jonkun kalliin puhelimen tms. saan maksaa sen joko osittain tai kokonaan itse. Ja koska vanhempani ovat eronneet niin jos joku ostaa minulle jotain tuollaisia niin se on kyllä äiti, iskältä on turha kysyäkkään...

8. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Ihan nää perusjutut; harrastukset, ystävät ja perhe. Mulle kuitenkin erityisen tärkeitä on toisten ihmisten pienet eleet ja sellaset "mä oon aatellu sua"-tyyliset jutut. Yritän myös itsekin aina keksiä jtn kivoja pieniä yllätyksiä ystävilleni jotta heille tulisi hyvä fiilis. Tulen siitä itsekin onnelliseksi ja iloiseksi :).

9- Paras kuva hevosystävästäsi?
Mitään parasta kuvaa on vaikea valita, koska en oo hirveen hyvä valokuvaamaan, mutta tässä on nyt tälläi kuva Emmasta ja Erkistä josta tykkään. Erkki oli siis meijän entinen vikellysheppa ja sen voi laskea niihin tärkeisiin heppaystäviin Onnin, Kiwan, Metun ja muitten tärkeiden kanssa.


10.Mikä on tärkein oppimasi asia?
Aina pitää yrittää eteenpäin, eikä saa luouttaa!

11.Pidätkö kissoista?
Juu kyllä pidän :). Meillä on kaksi omaakin kattia tossa.
Toinen meijän karvakeristä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti