torstai 14. kesäkuuta 2012

Maanantaista keskiviikkoon

Maanantain treeneissä mentiin taas itsenäisesti, koska Liia kovassa kuumeessa kotona. Ohjeeksi saatiin tehdä käynnissä ohjelmien uusia liikkeitä, ravissa polvilleen menoa ja laukassa jalanheittoja. Meillä oli kuitenki aika vähäiset varusteet kun kahvat Liialla ja kukaan ei tietenkään tajunnut ottaa edes sivareita. Mentiin siis Takkulan pyöreillä kahvoilla joten esim. uusien liikkeiden kokeilu oli aika hankalaa. No tehtiin parhaamme, mutta laukkaa ei kyllä menty. Käynnissä tosiaan tehtiin ohjelmia ja tasapainoharjoituksia. Ohjelma menee entiseen malliin. Tasapainoharjoitukset meni ihan ok. Aluksi siis käveltiin taaksepäin aina hepan pepulle asti ja sitten kun sieltä tultiin takaisin niin käännyttiin 360 astetta ympäri. Käännyttäessä taaksepäin kaikki menee ihan hyvin enkä kaatuillut. Toistepäin tuliki sitte vähän ongelmia, horjuin jonkin verran, mutta pääsin lopulta kuitenkin ympäri. Ajattelin vaihtaa ohjelman alastulokseni arabialaisen kärrynpyörän, mutta ei siitä oikeen taida tulla mitään. Eli jos se ei onnistu niin pidetään sama vanha kuperkeikka. Ohjelmassa mulla on muutenkin nyt jo aika selvä pohja, mutta pitää jutella vielä Liian kanssa.
Ravi jutut meni ihan ok. Tehtiin nopeita polvilleenmenoja ja niiden jälkeen boksi. Vähän ois kyllä saanut nopeissa polvilleenmenoissa polven mennä enenmmän hepanpäälle, mutta ihan ok.
Meillä piti alkaa tällä viikolla kahet treenit per viikko, mutta alotetaan vasta ens viikolla, kun Liiakin on hengissä. Eli ens viikosta lähtien treenejä maanantaisin ja torstaisin.


Treebieb jälkeen ajelin Eevalle ja juoksutin siinä Metun. Olisin saanut mennä ridaamaan, mutten kertakaikkiaan jaksanu. Yöllä ohjelmana olikin sitten tunnin välein heräämistä. Eli vahdin siis Kiwaa, jos olisi vaikka varsonunt. No ei sitä sieltä vieläkään kuulunut ja sama ens yönä. Saa Eevakin vähä nukkua, kun on kuukauden yöt valvonu ja odottellu varsaa.

Tiistai päivällä siivoilin Kiwan karsinan ja tein muut tallihommat. En menny ratsastamaan, koska Emmillä oli tunti Metulla illalla. Kuvailin heppoja ja sen sellasta.
Illalla mulle soitettiinki et pääsisinkö seiskalta pitämään aloittelevalle vikellysryhmälle "tuntia" Pyyrylään. Sallakin lähti mukaan. Mentiin mun skopalla kakspäällä ja eksyttiin sekä meno-, että tulomatkalla :D. Pikkusten kanssa meni ihan hyvin, vaikka olin ite jotenki ihan väsyny. Tehtiin perusistuntaa,lippua ja myllyä.











<3

Rakkaus ei katso ikää eikä kokoa <3

Keskiviikkona Eevallaki oli vapaapäivä. Aamulla siis paperihommia, päivällä ajelua ympäri kaupunkia asioilla. Samalla matkalla käytiinkin extemporee laittamassa mulle napakoru :). No takas Eevalle päästyämme syötiin, otettiin aurinkoa laiturilla, kateltiin netistä koiranpentuja ja opeteltiin käyttämään Samsung Qalazy X Coveria. Illalla Eeva meni ridaamaan Metulla. Oli tosi mielenkiintosta katella ja itekki vähän samalla yrittää oppia jotain. Illalla mun piti lähteä kotiin.






9 kommenttia:

  1. miks eeval on hanska vaa toises kädes? :D ja ihana metu<3

    VastaaPoista
  2. toi kuva mis on Minda ja Metu(se alempi) on niin super söpö kuva<3 (:

    VastaaPoista
  3. jumalauta toi hevonen on hieno! <3 ooooo rakastuin :D

    mut minda ja metu<3

    VastaaPoista
  4. Mindan ja Metun kuva on ihana (:
    Mut tiiätkö ollenkaa minne Tytti lähti, vai menikö teuraaks? ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tytistä en kyl tiiä mitään sen tarkemmin ku että lähti takas omistajilleen. Siitä en sit tiiä mitä ne on sen kanssa tehny mut en usko et ois kuopattukkaa.

      Poista
    2. Aa okei. Oon vaan kuullu jostain juttua, että omistajat ois pistäny teurastamolle, mutten tiedä, voi olla huhujakin .. :)

      Poista
  5. Sain sähkärii siltä Tytin omistajalta, ku sen kaverin tytär oli huomannu mun jonku ilmotuksen HH:ssa ja sit se laitto sähkärii. Pornaisissa on kuulemma ja oli jollain kipulääkkeel ekat kaks viikkoo ja sit on nytte kuulemma lihoteltu vaan. Mut sit ku vastasin sille, ni ei oo kuukautee kyl kuulunu mitää...

    VastaaPoista