sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Varsaa odotellessa ♥

Torstaina olin käymässä nopsasti Tanjalla ajan kuluks. Vikellys- Tiiakin oli siellä töissä ja, koska Tiian kyyti tuli vasta kuudelta ja Tiia oli saanut hommat tehtyä niin lähettiin meille. Siinä tulikin sitte idea, että Tiia voi  jäädä meille yöks ja niin tehtiin. Illalla käytiin Mäkissä ja nukuttiin pihamökissä. Kuvia Tiksrusta ja Essistä. Tikru laukkailee nyt taivaslaitumilla jalkavaivojen vuoksi :´( ♥.




Perjantai aamulla kateltiin vielä Twilightejä, koska Tiiaa piti sivistää vähän :D. Eli nyt Tiialla Twilight ja New Moon blakkarissa. Kahen aikaan heitin Tiian tallille.
Kolmelta olikin siis töitä, joidenka jälkeen matkasin Eevalle varsavahtiin. Työt siis loppui vasta kasin aikaan, joten illalla ei sitten tehtykään enää mitään ihmeellistä. Heppojen ruokinta ja Kiwa sisälle ja eikun kattelemaan videokameraa. Herätys 0.00, herätys 1.00, herätys 2.00, herätys 3.00, sitten saikin jo käydä kunnolla nukkumaan, kun mitään ei ollu tapahtunut.

Lauantaina töitä olikin vasta illan suussa, joten aamulla oli aika ratsastaa. Hain Metun tarhasta, harjasin ja laitoin kuntoon. Käynnissä Metu tuntui aika hyvältä ja tehtiin perus ympyrä juttuja ja muuta sellasta tavallista, myös vähän väistöjä. Tehtiin aika pitkät käyntityöskentelyt ja sitten raviin. Ja joo, Metukalla olikin sitte aika paljon energiaa. Sain Metun kulkemaan kivasti oikeinpäin, mutta vauhtia oli vaikka muille jakaa. Tein taas tän  saman jutun, että ku vauhti kiihtyi liikaa niis sitten otettiin seis ja irrotus. Vasta kun irti niin matka jatkui mahd pehmeellä kädellä, ettei se hyvä tuntuma häviäisi. Kun Metuu alkoi ajoitellen tuntumaan hyvältä ja rauhalliselta nostin oikean laukan. Alussa vauhtia oli taas liikaa, mutta päätin, että nyt en luovuta. Jatkoin laukkaa niin kauan, että Metu rauhoittu ja alkoin kulkemaan pyöreämpänä. Kun saatiin laukan tempo kuriin ja Metu ei enää painanut ohjalle niin aloin olemaan tyytyväinen. Vähän aikaa jatkettiin näin kunnes otin lopulta raviin.. Vähän aikaa piti jälleen ravissa irrotella ennen kuin suostuin vasenta laukkaa nostamaan. Päätinkin koittaa onnistuisko se suoraan peruutuksesta takaosa aktivoimisekseksi. Se onnistu itseasiassa ihan hyvin, laukka nousi suoraan ja tempo pysyi ihan hyvänä. Metu oli tähän kierrokseen ihan ok, mutta koska tää on ollu yleensä pojan parempi kierros niin olisin toivonut niskaa vähän ylemmäs. Mutta ihan ok kuitenkin. Loppuraveissa vielä vähän irrottelua ja loppukäynnit rantaan. Illan suussa olikin sit työt, joista tulin noin puol yhentoista aikaan Eevalle. Ja sitten varsavahtiin.

Sunnuntaina ei ollutkaan sit mitään sen kummempaa ku töitä.

5 kommenttia:

  1. huomasin et tota minda-juttua ei oo enää tuol ylhäällä,miks ei? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oo ollu siel enää pitkää aikaa ku aattelin etten mä sit puhu tääl hirveesti ni sitä ei ehkä tarvita :)

      Poista
    2. aa :D mä jo säikähin et onks Mindalle käyny jtn :o :D

      Poista
  2. Hetan talliin on ke-to yönä syntynyt se varsa (: ori näytti olevan, kun ne perjantaina siinä mamman kanssa ulkoili

    VastaaPoista