torstai 21. kesäkuuta 2012

Pieni enkeli on nyt mahan tällä puolella :)

Jeee, Kiwa varsoi komean orivarsan tiistai iltana :). Söpöliinillä on läsi ja joka jalassa sukka. Tiistaina siis tuli kiire tallille ku Eeva soitti kasilta saman tien sen jälkee ku vauva oli syntyny. Näin siis sen noin tunnin ikäisenä kun ajelin skootterilla tallille ja pakkailin äkkiä ennen lähtöä. Jätettiin lopulta vauva ja emä tutustumaan toisiinsa ja siirryttiin ylös katsomaan kamerasta, että varsa pääsee nisälle. Aluksi Kiwa vähän aristi nisiä kun ne oli täynnä maitoa, eikä antanut kunnolla imeä. Lopulta varsa kuitenkin pääsi tissille :). Illalla käytiin vielä Eevan kanssa tallivintillä kattelemassa Kiwaa ja varsaa ja varmistamassa, että vauva varmasti imee.




Keskiviikkona Eevalla oli vapaapäivä (lukuunottamatta muutamaa palaveria) ja päästiin nauttimaan ja ihastelemaan vauvaa. Päästettiin kaksikko ekaa kertaa ulkoilemaankin. Ja siitähän Mendoza-eno riemastui. On se varsa vaan niin söpö ja hellyyttävä, että oon ihan rakastunu siihen <3. Illalla menin ratsastamaa Metulla , mut nyt halusin mennä sillee rennosti ja menin ilman satulaa. Olipas helppoa vaa harjata, vetää suitset päähän ja lähtee kentälle. Musta oli jotenki tosi ihana mennä ilman satulaa. Metun selässä oli niin lämmin istua pelkissä farkkusortseissa ja t-paidassa ja vaa nauttia siit hepasta ja sen kivoista askelista. Metu meni muutenki ihan hyvin ja otettiin laukannostoja taas peruutuksesta. Loppukäynnit menin rantaan moikkaamaan Eeva ja Ipeä.












Tänään aamulla mulla oli töitä, mutta olin jo 12 aikaa takas tallilla. Pesin mun harjapoksin ja harjat, ne kun nyt varmaan periytyy Onnilta vauvalle. Sitten vaan rapsuttelin varsaa karsinassa ja tein tuttavuutta sen kanssa. On kyllä tosi rohkea ja reipas oripoika.



Sitten oli vuorossa Metukka. Nyt menin ihan kunnolla varusteilla. Aloitin oikeaan kierrokseen. Vähän aikaa sain irrotella Metua ennen kuin olin tyytyväinen. En tehnyt mitään ihmeellistä, tärkeintä että hevonen kulki rennosti ja oikeinpäin. Sitten siirryin raviin. Olin jo heti alussa aika tyytyväinen Metuun, koska se ei roikkunut ohjissa yhtään ja oli tosi mukavan tuntuinen. Nyt kun Metu oli näin hyvä niin yritin keskittyä mahdollisimman pehmeään käteen, omaan istuntaan ja ratsastamaan mahdollisimman paljon vain pohkeella. Jossain vaiheessa Eeva oli ilmestynyt kattomaan ketän laidalle enkä ollut huomannut yhtään. Pikkasen säikähin :D. Eeva sano, että oli katellu jo ylhäältä et Metu näyttää hyvältä. Ainoo huomautus oli se, että mulla oli väärä kevennys. En oo taas muistanu keskittyy tollassii ku oon yksiksee menny mutta kylhän se pitäis. Laukan alotin vasempaan. Oli tosi kivan tuntunen ja pääsin ottamaan Mendozaa sieltä vähän ryhdikkäämmäksi ja niskaa ylöspäin. Oikeaan kierrokseenkin Metu oli tosi hyvä. Vielä kun Eeva muistutti ottamaan ohjaa lyhyemmäksi sain Metun tosi hyvin kokoon. Olin kyl tosi tyytyväinen poikaan :). Vauva ja Kiwakin pääsi isoon tarhaan kun Metu ja Minda ei ollu siellä.

5 kommenttia:

  1. voi herrantuuteli puuteli se on sulonen :D siitä tulee kyllä komea!

    VastaaPoista
  2. ompas ihana varsuli! <3 ja Kiwakin on niin nätti :)

    VastaaPoista
  3. Oi että, aivan ylisulonen pikkupoika tuo ! ♥ :33 Tosi nättejä kuvia, ihan koko postaus oli niin kiva c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo varsuli tosiaan on maailman söpöin <3

      Poista